No ja tenisa gram tylko od święta i przeważnie dla zabawy. W zeszłym roku na tenisie robiłem bardzo dużo, tenis zawsze jest w dzień to wstawałem nawet wcześniej żeby pograć bo dało się zarobić, teraz wolę spać albo gdzieś wyjść i grać normalne sporty ????
No cóż, dla mnie są, zwłaszcza NBA. Może to po prostu szczęście do jednego i nieszczęście do drugiego, ale widzę, że inni ludzie na forum też dużo topią na tenisie, wcześniej wydaje mi się że aż tak to nie wyglądało
HCM Roman, laski, miałem na nie dnb. Na minutę przed końcem prowadziły 25:24. Straciły bramkę, miały przez 45 sekund piłkę, potem czas, zostało 15 sekund. Szans na zwycięstwo idealna, złe podanie, kontra i w dupkę. Ehh...
Czesi bez Schika i Jankto z Serie A, nawet Julisa ze Sparty nie ma. Ci dwaj pierwsi to jak u nas Milik i Zieliński więc spore osłabienie, z drugiej strony Czesi parę dni temu walnęli czwórkę Słowacji która fajnie grała w swojej grupie eliminacyjnej. Łasicki na stoperze na pewno zmiana bardziej na minus, bo ten chłop nic nie gra, teraz poszedł się ogrywać w Serie B dopiero.