Dało się to zrobić już w 1 połowie ;/ pechTorino U19 - Sassuolo U19
która drużyna strzeli 1 gola?
Torino u19
@1.80
Dało się to zrobić już w 1 połowie ;/ pechTorino U19 - Sassuolo U19
która drużyna strzeli 1 gola?
Torino u19
@1.80
Te kursy 1.15-1.20 w tenisie to zlo, zaczynam powoli klasc lache na tenisa, lepiej pobiegac samemu po korcie:razz:Ale się chłopaki łamią w tym tenisie
No ja tenisa gram tylko od święta i przeważnie dla zabawy. W zeszłym roku na tenisie robiłem bardzo dużo, tenis zawsze jest w dzień to wstawałem nawet wcześniej żeby pograć bo dało się zarobić, teraz wolę spać albo gdzieś wyjść i grać normalne sporty ????Te kursy 1.15-1.20 w tenisie to zlo, zaczynam powoli klasc lache na tenisa, lepiej pobiegac samemu po korcie
Czesi nie sa gorsi...Pany, co sądzicie o Polakach U21 v Czechy U21? Warto chyba postawić na Naszych. Skład mocno ofensywny, A ostatnio forma Polaków bez zastrzeżeń.
Czesi bez Schika i Jankto z Serie A, nawet Julisa ze Sparty nie ma. Ci dwaj pierwsi to jak u nas Milik i Zieliński więc spore osłabienie, z drugiej strony Czesi parę dni temu walnęli czwórkę Słowacji która fajnie grała w swojej grupie eliminacyjnej. Łasicki na stoperze na pewno zmiana bardziej na minus, bo ten chłop nic nie gra, teraz poszedł się ogrywać w Serie B dopiero.Pany, co sądzicie o Polakach U21 v Czechy U21? Warto chyba postawić na Naszych. Skład mocno ofensywny, A ostatnio forma Polaków bez zastrzeżeń.
Właśnie miałem pisać, że Over będzie najpewniejszy. Otwary mecz powinien być.
czekam az kurs wzrosnie i over daje.Właśnie miałem pisać, że Over będzie najpewniejszy. Otwary mecz powinien być.
sporo ludzi dalo over.. mecz leci a kurs na over spada...Ja też właśnie wjechałem w overek i będe szukać kursu na over do przerwy, powodzenia wszystkim