przeciez Skrill jest legalny po 1 kwietnia !!hej, mam pytanie odnosnie nowej ustawy. nie wiecie czasem czy wyplata kasy ze skrilla kartą w bankomacie bedzie dalej "bezpieczna" ? czy musze wyplacic wszystkie srodki ze skrilla do konca miesiąca ? jesli tak, to czy lepiej to zrobic w bankomacie euronetu czy tak samo bezpiecznie zrobie to w kazdym innym bankomacie innych bankow?
dzieki wielkie za odpowiedz,
pozdrawiam
Korean Air Jumbos - Hyundai Capital Skywalkers 5set over 26,5 1,61 Unibet
zonu Ty w którym Jarosławiu mieszkasz? Podkarpacie??Djurgarden U21 - Orebro U21 over 1,5 HT @2,1
Zgadza się. Dokładniej to parę km pod miastemzonu Ty w którym Jarosławiu mieszkasz? Podkarpacie??
Ja zawsze do 5h max miałem wyplate na skrillu po zleceniu, a teraz wyplata wisi od 4:55 rano (chciałem do 30 marca wyplacic wszystkie srodki, teraz zleciłem grubsza wyplate, a jakies pozostalosci zostawiłem, którymi pogram do srody)... Do tego zalogowałem się jak wstałem na beta, a tam komunikat, abym uaktualnił swój adres e-mail, bo na ten, który mam podany od początku gry u nich nie doszedł ich mail do mnie. Hehe. Chyba łapią się wszystkiego czego mogą :]Turyn u19 1 gol @2,1
Napisałem na czacie do Beta365 o poradę w sprawie wypłaty a teraz do mnie dzwonili ale akurat jadłem, ciekawe czego chcieli.
Crewe U23 - Crystal Palace U23 73'
over 2.5 1,72
bet365
Turyn u19 1 gol @2,1