>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [57]

Status
Zamknięty.
J 3K

jatyper

Użytkownik
hej, mam pytanie odnosnie nowej ustawy. nie wiecie czasem czy wyplata kasy ze skrilla kartą w bankomacie bedzie dalej &quot;bezpieczna&quot; ? czy musze wyplacic wszystkie srodki ze skrilla do konca miesiąca ? jesli tak, to czy lepiej to zrobic w bankomacie euronetu czy tak samo bezpiecznie zrobie to w kazdym innym bankomacie innych bankow?
dzieki wielkie za odpowiedz,
pozdrawiam

raczykk 2,6K

raczykk

Użytkownik
Witam, nie znalazłem tematu, jak macie to podeślijcie, stawiam reputkę ????
Chodzi mi o buka, gdzie można łączyć zakłady na ako. Rożne z golami, kartki z golami itp jak było(no jeszcze jest) na bet365. Pozdro!

U 2,7K

uzytkownik-148179

Użytkownik
Witam, nie znalazłem tematu, jak macie to podeślijcie, stawiam reputkę ????
Chodzi mi o buka, gdzie można łączyć zakłady na ako. Rożne z golami, kartki z golami itp jak było(no jeszcze jest) na bet365. Pozdro!
Siema, na bet365 moge postawic np. over 1,5 oraz polaczyc to w ako z over 9,5 roznych?!?!?!? Czy takie laczone zaklady sa w jakiejs specjalnej zakladce?

raczykk 2,6K

raczykk

Użytkownik
Siema, na bet365 moge postawic np. over 1,5 oraz polaczyc to w ako z over 9,5 roznych?!?!?!? Czy takie laczone zaklady sa w jakiejs specjalnej zakladce?
Tak ???? nawet zdarza się ogarnąć trebla. Gole, kartki, rożne :grin:

Otrzymane punkty reputacji: +1
J 65

jacolakk

Użytkownik
Macie jakieś pewniaki przewidziane na dziś ? Musze obrócić bonus na bet365 i dużo czasu nie zostało wiec trzeba all in w coś zainwestować...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom