2,05 i ok.15 min graniaTeraz 1,83 a przeciwnik ma coraz mniej siły w nogach..no i jeszcze 20 minut grania
Nie dziękujcie Spadam. Super dzień2,05 i ok.15 min grania
Super !Teraz 1,83 a przeciwnik ma coraz mniej siły w nogach..no i jeszcze 20 minut grania
2:0 ???? PojechaliNie dziękujcie Spadam. Super dzień
Daj spokój, nie odejdzieszBede za wami tesknil, ostatni weekend razem ????
Sportingbet dzisiaj mi zblokował transakcji z większością banków.Odejde, juz pozamykalem prawie wszystkie konta. Marathonbet i Betsson mi zostaly ????
duża przewaga, nie wystarczyło na ostatnią drużyne w tabeli jak to w ogórkowych ligach bywa.CD Colon 1 gol @2.10
Ja mysle, ze na poczatku beda kombinowac dla samego kombinowania. Jakies proxy, VPNy, lipne dane... Ale fakt jest taki, ze Polacy stanowia duza baze hazardzistow, bardzo duza. Powstana nowe firmy, monopol STSu, Totolotka czy Fortuny zmniejszy sie. Za jakis czas podatek zmniejszy sie. Takie jest moje zdanie. Co nie zmienia faktu, ze to kompletnie nieoplacalne. Placic podatek za bety... to juz roznica nawet w marzy u bukow daje duza roznice. Jak przerzucilem sie z baha do pinnacle to odczulem duza ulge.Sportingbet dzisiaj mi zblokował transakcji z większością banków.
No ciekawe, jak typerzy zareagują, czy przejdą do naziemnych, czy przestaną grać. Uważam,że będą kombinować
Powodzenia!Ja mysle, ze na poczatku beda kombinowac dla samego kombinowania. Jakies proxy, VPNy, lipne dane... Ale fakt jest taki, ze Polacy stanowia duza baze hazardzistow, bardzo duza. Powstana nowe firmy, monopol STSu, Totolotka czy Fortuny zmniejszy sie. Za jakis czas podatek zmniejszy sie. Takie jest moje zdanie. Co nie zmienia faktu, ze to kompletnie nieoplacalne. Placic podatek za bety... to juz roznica nawet w marzy u bukow daje duza roznice. Jak przerzucilem sie z baha do pinnacle to odczulem duza ulge.
Bede za was trzymal kciuki ???? ja juz nie gram, bo zmieniam prace i sie przeprowadzam. Nowy start ????
Wwidze dubelek w grze pamietaj ze to roznie sie moze zdarzyc, tak czy inaczej powodzenia.Bede za was trzymal kciuki ???? ja juz nie gram, bo zmieniam prace i sie przeprowadzam. Nowy start ????
ja bym grał tutaj overek jakiśJedziemy w Portland? Co tam NBA-owcy?