>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [57]

Status
Zamknięty.
gonza 22,3K

gonza

Użytkownik
Urwa, dałem na gola w tym meczu, i przełączyłem na inną stronę, teraz gol - myślę fajnie, weszło, daję na Unibeta a tam komunikat o błędzie i że zakład niepostawiony... no w ten weekend to nic mi nie idzie :/ Jednak całoroczny to dobry buk, szkoda że się kończy u nas, bo jak patrzę na inne to nędza z bryndzą.

pasquardo 821

pasquardo

Użytkownik
Specjalnie dodałem krótki opis (sytuacja w tabeli itp), a nie czysty typ, aby nakłonić jak największą ekipę do grania. To pomaga podjąć szybką decyzję, a jak widać jest potrzebna bardzo często

pasquardo 821

pasquardo

Użytkownik
Odejde, juz pozamykalem prawie wszystkie konta. Marathonbet i Betsson mi zostaly ????
Sportingbet dzisiaj mi zblokował transakcji z większością banków.
No ciekawe, jak typerzy zareagują, czy przejdą do naziemnych, czy przestaną grać. Uważam,że będą kombinować ;)

zraszacz-bukow 955

zraszacz-bukow

Użytkownik
Sportingbet dzisiaj mi zblokował transakcji z większością banków.
No ciekawe, jak typerzy zareagują, czy przejdą do naziemnych, czy przestaną grać. Uważam,że będą kombinować ;)
Ja mysle, ze na poczatku beda kombinowac dla samego kombinowania. Jakies proxy, VPNy, lipne dane... Ale fakt jest taki, ze Polacy stanowia duza baze hazardzistow, bardzo duza. Powstana nowe firmy, monopol STSu, Totolotka czy Fortuny zmniejszy sie. Za jakis czas podatek zmniejszy sie. Takie jest moje zdanie. Co nie zmienia faktu, ze to kompletnie nieoplacalne. Placic podatek za bety... to juz roznica nawet w marzy u bukow daje duza roznice. Jak przerzucilem sie z baha do pinnacle to odczulem duza ulge.
Bede za was trzymal kciuki ???? ja juz nie gram, bo zmieniam prace i sie przeprowadzam. Nowy start ????

pasquardo 821

pasquardo

Użytkownik
Ja mysle, ze na poczatku beda kombinowac dla samego kombinowania. Jakies proxy, VPNy, lipne dane... Ale fakt jest taki, ze Polacy stanowia duza baze hazardzistow, bardzo duza. Powstana nowe firmy, monopol STSu, Totolotka czy Fortuny zmniejszy sie. Za jakis czas podatek zmniejszy sie. Takie jest moje zdanie. Co nie zmienia faktu, ze to kompletnie nieoplacalne. Placic podatek za bety... to juz roznica nawet w marzy u bukow daje duza roznice. Jak przerzucilem sie z baha do pinnacle to odczulem duza ulge.
Bede za was trzymal kciuki ???? ja juz nie gram, bo zmieniam prace i sie przeprowadzam. Nowy start ????
Powodzenia!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom