>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [57]

Status
Zamknięty.
darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Ma ktoś informacje dotyczące listy powołanych zawodników reprezentacji Danii na mecz z Rumunią? Nigdzie nie mogę takich informacji znaleźć, a chcę postawić na Danię. Wystarczy mi, że w pełni zdrowy jest Eriksen, Dolberg lub Poulsen

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Dobra sam sobie odpowiedziałem: https://en.wikipedia.org/wiki/Denmark_national_football_team
Nie ma ani Poulsena ani Dolberga. Najprawdopodobniej wyjdą w pierwszym z drewnianym Corneliusem lub jeźdzcem bez głowy Braithwaitem. Nazwiska znane, ale nie ten poziom co ci dwaj wyżej, którzy nie zagrają.
Co to za burdel na tej wikipedii. Pod spodem jest lista zawodników powoływanych w przeszłości, a tam Dolberg i Jorgensen ostatnio powołani na Rumunię 26.03.17, bez komentarza. Czyli jednak Dolberg gra

brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
Ale mnie wczoraj Belgia wykuutasiła ;) Buki zarobione, powinno dziś być sporo promo na mecz Polski ???? A więc do rzeczy, gdzie są na dzisiejszy mecz jakieś zakłady bez ryzyka i ciekawego pozycje? Wiem, że w betsson 15zł, ale coś lepszego by mnie interesowało. Wiecie może?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom