U
0
Usunięty użytkownik 130176
Gość
kończ waść ????
A jakże Fajnie,że zdążyłeś. Mi dzisiaj wszystko wchodziFranca - 2.30 - Betsson - Biorą to ???? .
Jakby nie ty, to bym przeoczył kompletnie tą 4 kwartę xD. Z góry dzięki ???? . Jak coś można zamykać, kurs już 1.14.A jakże Fajnie,że zdążyłeś. Mi dzisiaj wszystko wchodzi
Sprawdziłeś, czy gra LeBron? W meczu z Charlotte uszkodził mu kolo oczko ????Może mi ktoś napisać u którego buka na chwilę obecną zagram Cleveland Cavaliers?
Ciesze się Ja czekam do końcaJakby nie ty, to bym przeoczył kompletnie tą 4 kwartę xD. Z góry dzięki ???? . Jak coś można zamykać, kurs już 1.14.
Można zamykać z dużym zyskiem ???? .
Właśnie dlatego pytam bo 10 minut temu wypłynęła informacja, że LeBron zagra. Teraz kursy są w granicach 1.45. Odblokowane u wszystkich.Sprawdziłeś, czy gra LeBron? W meczu z Charlotte uszkodził mu kolo oczko ????
Franca +1,5 kurs 2,0
Bierz mój typ. W ameryce poł przewaga boiska jest ważna.. No i gra w przewadze. Kwestia czasu jak wcisnąMacie coś na żywo wartego uwagi ?
1.71 unibet.Wypadałoby zamknąć ten dzień ze 100% skutecznością.
Pobieram San Lorenzo 1,61.
70% posiadania, zajmują 3 miejsce w tabeli, Quilmes 20....sytuacje bramkowe 8-2, grają w przewadze od kilku minut, więc powinno być tylko lepiej
Teraz 1,83 a przeciwnik ma coraz mniej siły w nogach..no i jeszcze 20 minut graniaBierz mój typ. W ameryce poł przewaga boiska jest ważna.. No i gra w przewadze. Kwestia czasu jak wcisną