>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [57]

Status
Zamknięty.
5567 719

5567

Użytkownik
racja dlatego tunnelbear vpn albo jakeis proxy zeby jak to sie mowi nie prowokowac. chociaz jak dla mnie ich to bedzie walilo skad juz sobie grasz strona nie bedzie blofkowana blokowane beda konta na polskim adresie i to wszystko.
No i wlasnie tutaj nie masz racji wg mnie. Oto fragment wiadomości, która wysyłali do każdego:

&quot;W związku z tym, Twoje konto zostanie zamknięte w tym dniu i nie będziesz mógł już dłużej korzystać z naszych serwisów lub uzyskać do nich dostępu.&quot;

Tak więc ja wnioskuję po tych słowach, że nie tylko nie będę mogl tam grac, ale i nie będę mogl wchodzić na ich stronę.

W 74

wielkapala

Użytkownik
No i wlasnie tutaj nie masz racji wg mnie. Oto fragment wiadomości, która wysyłali do każdego:

&quot;W związku z tym, Twoje konto zostanie zamknięte w tym dniu i nie będziesz mógł już dłużej korzystać z naszych serwisów lub uzyskać do nich dostępu.&quot;

Tak więc ja wnioskuję po tych słowach, że nie tylko nie będę mogl tam grac, ale i nie będę mogl wchodzić na ich stronę.
tu nie masz racji. jesli uprzednio wczesniej zakomunikujesz im ze zmieniasz adres to sa dwie opcje pozwola ci albo tutaj doslac do kyc jak u mnie rachunek potwierdzjacy zmiane zamiaszkania albo druga opcja zakladasz nowe konto wysylasz pl id i utility.

wiesz lub nie sprawdzone metody i koniec. ale to nei dzial o tym

D 319

defox

Użytkownik
tu nie masz racji. jesli uprzednio wczesniej zakomunikujesz im ze zmieniasz adres to sa dwie opcje pozwola ci albo tutaj doslac do kyc jak u mnie rachunek potwierdzjacy zmiane zamiaszkania albo druga opcja zakladasz nowe konto wysylasz pl id i utility.

kolego podaj mail do siebie na pw, bo ja nie moge wysylac nie wiem dlaczego ????

5567 719

5567

Użytkownik
Nie no ja wiem, ze jak zmienie adres i oni mi go zatwierdza, lub zaloze nowe konto z adresem UK, to takie konto będzie uprawnione do korzystania z ich serwisu, tylko zastanawiam się jak to będzie z dostępem do strony dla wszystkich. Czy to będzie automat, ze nie wczytuje się strona, czy po prostu będzie można nawet wchodzić sobie na nią bez logowania i po prostu przegladac. Na pewno do 1 lipca i tak zadnej blokady nie będzie, ciekawe tylko co potem (czy tylko straszą, czy faktycznie tak będzie).

suchyy 562

suchyy

Użytkownik
Kto obstawia w STS&#39;ie ? :p ja pracuje dla nich robie relacje graficzne z meczów , 3-4 ligi ze stadionow itp ????

_stan_ 553

_stan_

Użytkownik
Czy tylko mi się wydaje, że dzisiaj faworyci mogą wziąć wszystkie mecze w Miami?
Mirza/Strycova + Kuza/Mladenovic @2.67 całoroczny(dojutrzejszy)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom