>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [57]

Status
Zamknięty.
luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
Problem z wyplatami w bet365? a mozna grac 30 marca jeszcze i zlecac wyplatY? bo w jednym zdaniu jest napisane do 30 maerca , czyli 30 marzec tez sie wlicza , a w drugim od 30 marca nie mozna ..

matiz121 282

matiz121

Użytkownik
Wyplacal ktos kase z 365 ? Zwykle kasa bylo po 1 dniu.. teraz juz 3 dzien idzie. Zwijaja interes z PL to odrazu z depozytami wielki problem...
Pewnie mają bardzo dużo wypłat i dlatego są takie opóźnienia, myślę, że to normalne bo Polacy się wystraszyli i wypłaty ruszyły z kopyta.
Na pewno otrzymasz kase

portowiecmks 5,3K

portowiecmks

Użytkownik
Wyplacajcie szybciej, bo kasy nie bedzie 2-3 dni, 30 zamkna konta i wtedy dopiero bedzie burdel. I beda miec tysiac wymówek. Zreszta juz teraz maja bo wiele osob dostalo cos o weryfikacje konta, potwierdzenie danych, cos o e maialu.

seedmenn 171

seedmenn

Użytkownik
Wyplacajcie szybciej, bo kasy nie bedzie 2-3 dni, 30 zamkna konta i wtedy dopiero bedzie burdel. I beda miec tysiac wymówek. Zreszta juz teraz maja bo wiele osob dostalo cos o weryfikacje konta, potwierdzenie danych, cos o e maialu.
Ja wczoraj wypłaciłem z całorocznego na dwie raty, jeden zleciłem w nocy, doszedł po 8h, natomiast drugi zleciłem w południe i doszedł koło 21.

W 74

wielkapala

Użytkownik
lepiej od razu zmienic adres na uk i miec z glowy ;] wystarczy glupi utility bill za pare zlotych i grasz dalej ;p a utility wziac sobie w o2 zaden problem w razie wu pe

W 74

wielkapala

Użytkownik
na dwowodzie adres Pl a na na buku adres uk ?
ale po co chcesz zmieniac na dowodzie adres ? piszesz do beta ze zmieniasz adres zamieszkania bo te curwy wprowadzily zakaz i spadasz do uk. wysylasz tylko utility potwierdzajac adres i z bani. utility musi byc na ciebie wystawiony na twoje dane z adresem uk.

bet365 nie zakazuje gry polakom mieszkajacym w uk ;]

portowiecmks 5,3K

portowiecmks

Użytkownik
ale po co chcesz zmieniac na dowodzie adres ? piszesz do beta ze zmieniasz adres zamieszkania bo te curwy wprowadzily zakaz i spadasz do uk. wysylasz tylko utility potwierdzajac adres i z bani. utility musi byc na ciebie wystawiony na twoje dane z adresem uk.

bet365 nie zakazuje gry polakom mieszkajacym w uk ;]
tylko skad wziac rachunek z uk gdy jestem w Pl na moje dane.

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
a ja tam zlecam wyplate jutro wieczorem , przeciez mamy czas do 30 marca , a kasa niech idzie 3 dni co mi tam , aby doszla ! w sobotę postawilem sobie cel 100 zl od soboty do 2~4 tys w środę ???? (ze 100 zl zrobic 2-4 tys)

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
a mam takie pytanie jak wyplaca sie od buka kasę na pAYSAFECARD konto to jedno konto paysafecard jest dla jedego Skrilla , czyli trzeza zalozyc drugie konto Skrill , by móc przeslac z paysafecard na Skrilla kasę ? tzn gdy sie doladowalo nie tym kontem Pysafecars swojego Skrilla co sie wyplacili z buka kasę na niego

W 74

wielkapala

Użytkownik
a mam takie pytanie jak wyplaca sie od buka kasę na pAYSAFECARD konto to jedno konto paysafecard jest dla jedego Skrilla , czyli trzeza zalozyc drugie konto Skrill , by móc przeslac z paysafecard na Skrilla kasę ? tzn gdy sie doladowalo nie tym kontem Pysafecars swojego Skrilla co sie wyplacili z buka kasę na niego
ogolnie jesli jedno konto powiazesz z jednym skrill to do drugiego juz nie wplacisz bo wywala komunikat ze to konto jest powiazane z innym kontem ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom