Pewnie mają bardzo dużo wypłat i dlatego są takie opóźnienia, myślę, że to normalne bo Polacy się wystraszyli i wypłaty ruszyły z kopyta.Wyplacal ktos kase z 365 ? Zwykle kasa bylo po 1 dniu.. teraz juz 3 dzien idzie. Zwijaja interes z PL to odrazu z depozytami wielki problem...
Ja wczoraj wypłaciłem z całorocznego na dwie raty, jeden zleciłem w nocy, doszedł po 8h, natomiast drugi zleciłem w południe i doszedł koło 21.Wyplacajcie szybciej, bo kasy nie bedzie 2-3 dni, 30 zamkna konta i wtedy dopiero bedzie burdel. I beda miec tysiac wymówek. Zreszta juz teraz maja bo wiele osob dostalo cos o weryfikacje konta, potwierdzenie danych, cos o e maialu.
na dwowodzie adres Pl a na na buku adres uk ?lepiej od razu zmienic adres na uk i miec z glowy ;] wystarczy glupi utility bill za pare zlotych i grasz dalej ;p a utility wziac sobie w o2 zaden problem w razie wu pe
ale po co chcesz zmieniac na dowodzie adres ? piszesz do beta ze zmieniasz adres zamieszkania bo te curwy wprowadzily zakaz i spadasz do uk. wysylasz tylko utility potwierdzajac adres i z bani. utility musi byc na ciebie wystawiony na twoje dane z adresem uk.na dwowodzie adres Pl a na na buku adres uk ?
tylko skad wziac rachunek z uk gdy jestem w Pl na moje dane.ale po co chcesz zmieniac na dowodzie adres ? piszesz do beta ze zmieniasz adres zamieszkania bo te curwy wprowadzily zakaz i spadasz do uk. wysylasz tylko utility potwierdzajac adres i z bani. utility musi byc na ciebie wystawiony na twoje dane z adresem uk.
bet365 nie zakazuje gry polakom mieszkajacym w uk ;]
abra kadabra ???? odezwij sie pwtylko skad wziac rachunek z uk gdy jestem w Pl na moje dane.
Podawać adres?Spasiba
goraco bylo 24-22... i wydarly tego trzeciego alehinh vinh long @ 3-0, @ 2,20 bet365 live siatkowka kobiet
w ekipe gospodyn same mlode dupy. w ekipie gosci dwie laski z kadry ... ;] kurs "z dupy"
ogolnie jesli jedno konto powiazesz z jednym skrill to do drugiego juz nie wplacisz bo wywala komunikat ze to konto jest powiazane z innym kontem ????a mam takie pytanie jak wyplaca sie od buka kasę na pAYSAFECARD konto to jedno konto paysafecard jest dla jedego Skrilla , czyli trzeza zalozyc drugie konto Skrill , by móc przeslac z paysafecard na Skrilla kasę ? tzn gdy sie doladowalo nie tym kontem Pysafecars swojego Skrilla co sie wyplacili z buka kasę na niego
dzialaDziała wam skrill w betssonie? Chciałem wpłacić kasę ale jest coś takiego This method is currently not available.