>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [57]

Status
Zamknięty.
luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
ogolnie jesli jedno konto powiazesz z jednym skrill to do drugiego juz nie wplacisz bo wywala komunikat ze to konto jest powiazane z innym kontem ????
wlasnie o to mi chodzi - to konto Paysafecrd co na niego wyplacam kase z buka nie ejst powiazane z zadnym Skrill , ale nie moge wyplacic na mojego Skrilla , bo tamten Skrill jest powiazany z innym kontem Paysafecard . Wiec muszę zalozyc konto Skrill drugie by móc wyplacic na nie z Paysafecard , dobrze myśle? ????

matiz121 282

matiz121

Użytkownik
wlasnie o to mi chodzi - to konto Paysafecrd co na niego wyplacam kase z buka nie ejst powiazane z zadnym Skrill , ale nie moge wyplacic na mojego Skrilla , bo tamten Skrill jest powiazany z innym kontem Paysafecard . Wiec muszę zalozyc konto Skrill drugie by móc wyplacic na nie z Paysafecard , dobrze myśle? ????

Który buk oferuje wypłaty na paysafecard :eek:?

5567 719

5567

Użytkownik
ale po co chcesz zmieniac na dowodzie adres ? piszesz do beta ze zmieniasz adres zamieszkania bo te curwy wprowadzily zakaz i spadasz do uk. wysylasz tylko utility potwierdzajac adres i z bani. utility musi byc na ciebie wystawiony na twoje dane z adresem uk.
bet365 nie zakazuje gry polakom mieszkajacym w uk ;]
a co z blokiem strony? Polskie IP itd.

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
strona nie bedzie blokowana bo zakazli gry polakom to raz. dwa do 1 lipca zadna strona nie bedzie blokowana. 3 w razie blokow vpn zostaje ale do 1 lipca zadnych blokow nie bedzie
ty sprzedajesz te bille ? ???? ale czy to bezpieczne itp

W 74

wielkapala

Użytkownik
ty sprzedajesz te bille ? ???? ale czy to bezpieczne itp
sprzedaje nie sprzedaje. a co tu niebezpiecznego ? jak masz glowe to ogarniasz zeby nie wrzucac wszystkiego co masz na skrilu tylko spokojnie tluc i wyplacac na biezaco zadnych przypalow przez to nie ma .

5567 719

5567

Użytkownik
strona nie bedzie blokowana bo zakazli gry polakom to raz. dwa do 1 lipca zadna strona nie bedzie blokowana. 3 w razie blokow vpn zostaje ale do 1 lipca zadnych blokow nie bedzie
Ja blokadę rozumiem w ten sposób: ide sobie nawet do kafejki internetowej, nie loguje się na b365 tylko chce po prostu wejść na ich strone bez logowania się, ale strona się nie wczytuje :] Jeśli strona się nie ładuje, to co mi z tego, ze mam konto na dane z UK, skoro nie wejde w Polsce na nie? (nie uwzględniam w tym momencie vpn)

W 74

wielkapala

Użytkownik
Ja blokadę rozumiem w ten sposób: ide sobie nawet do kafejki internetowej, nie loguje się na b365 tylko chce po prostu wejść na ich strone bez logowania się, ale strona się nie wczytuje :] Jeśli strona się nie ładuje, to co mi z tego, ze mam konto na dane z UK, skoro nie wejde w Polsce na nie? (nie uwzględniam w tym momencie vpn)
wpisz sobie rejestr stron zakazanych i masz. bet365 nie bedzie blokowany dostosowal sie do jurysdykcji i koniec. nie ma sie zreszta co spinad do 1 lipca kto madry bedzie gral normalnie i tyle.

luke256 2,3K

luke256

Użytkownik
a poza tym bez vpn bet365 kapnie sie , ze nie mieszkasz w UK tylko w Polsce po IP - majac bill i tak musisz uzywac VPN dla bezpieczenstwa.

W 74

wielkapala

Użytkownik
a poza tym bez vpn bet365 kapnie sie , ze nie mieszkasz w UK tylko w Polsce po IP - majac bill i tak musisz uzywac VPN dla bezpieczenstwa.
racja dlatego tunnelbear vpn albo jakeis proxy zeby jak to sie mowi nie prowokowac. chociaz jak dla mnie ich to bedzie walilo skad juz sobie grasz strona nie bedzie blofkowana blokowane beda konta na polskim adresie i to wszystko.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom