>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [57]

Status
Zamknięty.
D 319

defox

Użytkownik
co robi Manarino? Zawsze ale to zawsze musi przegrac jak na niego mam i wygrac jak mam ze przegra. 3 razy pod rzad polamac sie ze strzyga to jest dramat

gonza 22,3K

gonza

Użytkownik
Panowie, pisze z tel. Prosze o pomoc. Sprawdzilby mi ktos jak betsafe rozlicza remis w h2h w żużlu?
H2H (Ligi):
Żużlowiec, który zdobędzie najwięcej punktów wygra zakład H2H. Jokery i punkty bonusowe nie liczą się (z tego powodu punkty wyglądają następująco: trzy za wygranie wyścigu, dwa za drugie miejsce i jeden za trzecie miejsce).
W zakładach H2H, jeden żużlowiec musi rozpocząć minimum trzy wyścigi, aby zakłady były uznane za ważne.
Jeżeli dwóch żużlowców zakończy rywalizację z taką samą liczbą punktów, zastosowana jest następująca zasada:

1) Wyższe miejsce będzie przyznane żużlowcowi z większa liczbą pierwszych miejsc.
2) Jeżeli rezultat nadal nie może być ustalony (taka sama liczba pierwszych miejsc), zakłady zostaną uznane za nieważne, a stawki zrefundowane.

madman01 13,9K

madman01

Użytkownik
Ta Szwajcaria jest tak żenująca, że nie wiem co robi na pierwszym miejscu w grupie, mieli dzisiaj tyle sytuacji ze spokojnie powinni ogarnac handi minus 4 albo i wyzej, ale jak nie potrfia trafic do pustej bramki, to szok

zibicool 99

zibicool

Użytkownik
Ta Szwajcaria jest tak żenująca, że nie wiem co robi na pierwszym miejscu w grupie, mieli dzisiaj tyle sytuacji ze spokojnie powinni ogarnac handi minus 4 albo i wyzej, ale jak nie potrfia trafic do pustej bramki, to szok
Dawno nie widziałem takiej miernoty na boisku. Żałuję, że mimo wszystko to wygrali dziady.

gonza 22,3K

gonza

Użytkownik
Jeszcze ta ostatnia akcja, co sędzia pozwolił rozegrać, to musiał być gol, ogarnęli by tu komuś over 1,5 to tak zmaścić hehe.

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Wystarczy rzucić okiem jakie oni robili wyniki, nic nie dzieje się przez przypadek;
Z Wyspami Owczymi słabo, z Andorą tracą bramkę na wyjeździe, z Estonią minimalnie, z Litwą na wyjeździe prawie przegraliby awans do EURO

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Agnieszka @2,23
warto grać gdzie krecz to win ????
Lucic jak zacznie przegrywać to może skreczować, a 3 seta pewnikiem nie wytrzyma ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom