>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [57]

Status
Zamknięty.
kyyba 683

kyyba

Użytkownik
under 4,5 bosnia kurs 2,8 tam max 1-2 bramki jeszcze MEGA ZAWYŻONE KURSY duzo przerw, pomimo statystyk gibraltar nie wygląda źle

19nowik45 19,7K

19nowik45

Użytkownik
Szwajcarzy strzelili 2 bramy Wyspom Owczym w listopadzie tamtego roku i się chyba tak wysilili, że jeszcze nie powrócili do sił. Shaqiri taką bramę strzeliłeś Polakom, a nie umiesz trafić Łotwie z 5 metrów i ziomkom dobrze podać, śmiech xD. Mimo wszystko powinni wytargać ????

marcinmotyl 4,9K

marcinmotyl

Użytkownik
nie ma takiej mozliwosci Tychy -1.5 Gola mozna grac, bo dzisiaj wygrywaja przewaga dwoch bramek napewno, jutro odpuszcza mecz Cracovii, aby swietowac mistrza w Tychach. Znam ten sport od podszewki i od układów jakie panują między klubami :cool:
a Sam aktualnie siedza na hali jako były Opravca, ale niestety już nie ma czasu na granie na bębnie tylko telefon w łapie.. ;)
to jest Twoje zdanie ;) ja sądzę że Cracovia to bierze dzisiaj 1-1

marcinmotyl 4,9K

marcinmotyl

Użytkownik
Bez sensu, stracisz kase mowie Ci. Posluchaj kogos kto na tej hali sledzi hokej od 2007 roku :cool:
Pasy 1-1 Tychy i tak to ogarną, biorę 3.15 z -1.5
2-1 Kraków, ja też troszkę w hokeju siedzę, jakieś 20 lat byłem (jestem) kibicem, także Filipiak tak łatwo ligii mistrzów nie odpuści

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom