A to już nie można ponarzekać na lewackie partie, które się podszywają pod prawicę?Ok lewaki, załóżcie sobie osobny temat do płaczu.
A to już nie można ponarzekać na lewackie partie, które się podszywają pod prawicę?Ok lewaki, załóżcie sobie osobny temat do płaczu.
dosłownie półtorej godziny temu tak zrobiłem ????Pisałem do nich dawno, to kazała mi babka na Chacie założyć nowe konto z inną walutą.
Ale napiszę do nich zaraz i zobaczę.
No to widzę coś się zmieniło, to piszę do nich zaraz ????dosłownie półtorej godziny temu tak zrobiłem ????
hola cyberghostSą VPNy na androida? Co by apka bet365 smigala?
Trudno wpisać betting sites Ireland ? ????Ktoś się orientuje jak to jest w Iralndii z Bukami? Nie mam nikogo w Anglii, żeby jakoś pomogli mi założyć konto, natomiast mam kilku znajomków w Irlandii.
Skad takie info?Irlandia tez chyba wykluczona z Bet365
Na bet at home. PolecamTo gdzie założyć konto teraz ???
Możesz rozwinąć temat bah?kochane pisuarki i popaprańcy , informuje ze ustawa została stworzona przez popaprańców poniewaz kupiła ich firma stojaca za totalizatorem sportowym a wprowadzona przez pisuarów bo.... bo powinni sie smarzyc w piekle jak wszyscy marksiści
a panu od lewaków proponuje sprawdzic na czym polega "lewacka" gospodarka a jak chce to sprawdzic w praktyce to niech przeczyta program gospodarczy pis bo w tym kraju bardziej "lewacki" program gospodarczy od pisu ma tylko partia razem
dzisiaj najsłabszy betowo dzień w tym roku jak dla mnie wiec leci spam
edit bah to szmata która na sprzedała , nigdy tam nie zagram i nie radze