Jinjao w formie, więc lecimy dalej.
Invictus Gaming - IMAY
IMAY więcej zabójstw na 3 mapie
@2,1 STS
teraz już lżej
Hehe, dokładnie. To by za proste było...blablabla
przez vpn mozna wejsc bez problemu ale polskie konta widac juz nie aktywne, wiec gadanie ze przez proxy mozna wejsc i grac xD
Ostatnio niemalże z identycznego stanu Stosur poleciała z Halep :]Kamke przepierdoli mecz z 6-2 5-2 ? *****, ledwo beta zamknęli i już takie kwiatki
moge sie zalozyc ze wsrod oburzonych nie ma nikogo kto by glosowal na kaczorabyło głosować za PISem ? teraz jesteśmy smiesznym krajem takim jakim byliśmy + nasz prezydent jest tylko pionkiem w grze Kaczorka i robi co mu odpowiada
Bo na pis głosują z reguły ludzie biedni, nie tyle biedni w sensie majątek tylko biedni umysłowo, mysla ze **** tam opodatkujmy najbogatszych, zakażmy tego czy tamtego, nie wiedzą że i tak najwięcej płacą właśnie oni, bo każdy podatek jest przerzucany na konsumenta, a 500+ i tak oddadzą, w podatkach, produktach, droższych kredytach, wyższych akcyzach itd itd.moge sie zalozyc ze wsrod oburzonych nie ma nikogo kto by glosowal na kaczora
hahaa dokładnie ???? starsi ludzie z mojej rodziny mówią, no, tyle lat nic nie dawali, kradli, teraz dają i ludzie jeszcze narzekają :grin:@up
dokladnie, kazdy wyborca pis ktorego znam mysli w ten sposob. No coz, ciezko bedzie to odkrecic bo tacy ludzie zawsze beda glosowac na tych ktorzy cos im daja. A ze nie maja podstawowej wiedzy o ekonomii to mysla ze dopiero teraz maja dobrze i ktos sie o nich troszczy, a wczesniej byli okradani. Jak pomysle ze teraz w kazdej dziedzinie zycia bedzie polowanie na wiekszy hajs od obywatela zeby bylo na 500+ dla tej patolofii ktora nic nie robi to az mnie skreca. Trzeba bedzie opuscic ten biedny kraj biednych ludzi.
Ja póki co gram właśnie w 1x i zobaczymy jak to będzie. Jak będzie jakiś najmniejszy problem to wychodzę, ale póki co jest nieźle (oprócz tego interfejsu ;_; )