mam nadzieję, że były poblokowane cały czasdaj znać z ciekawości jaki dają kurs na 2. mape w LOLu KT - Afreeca i zagraj na Afreece ;p
mi na ta chwilę nie doszło nic. czekam. pisałem na czacie to poinformowano mnie o 24 godzinnej procedurze.Ale jaja wczoraj zrobiłem dwie wypłaty z 365 a doszła tylko jedna ktoś też tak ma?
juz nie smigaNa fonie bet365 jeszcze śmiga...
Ja przed chwilą jeszcze wypłatę zleciłem :grin:No i jak tam? Ktoś się ze mną tutaj ostatnio kłócił, jak tłumaczyłem, że z tej wiadomości, którą bet365 wysyłał kilka dni temu do każdego wynika, że oprócz tego, że nie będzie można tam grac, to i strona nie będzie dostępna... I co? już 30 marca strona zablokowana.
.
Bez kitu, nikt nie odpowie od pół godziny? Podbije repute.Do kiedy można wypłacać kase z Pinnacle?
Śmiga śmiga. Mogę ci kursy podawać na co chcesz...juz nie smiga
Na drugą nie ma, na trzecią jest i tylko krew ????daj znać z ciekawości jaki dają kurs na 2. mape w LOLu KT - Afreeca i zagraj na Afreece ;p
Nikt nie odpowiada bo ten temat był poruszany setki razy już, wystarczy wejść w maila, ktorego wysyłali do wszystkich albo w dział pinnacle na forumBez kitu, nikt nie odpowie od pół godziny? Podbije repute.
mam takie samo odczucie, mimo ze jak grałem w innych bukach to sledziłem wynik na bet365, najlepsza stronka pod względem designu, optymalizacji itpkorzysta ktos tutaj z brokerow typu asianconnect?
trzeba szukac jakiejs alternatywy bo te pseudobuki sa tak tragiczne ze lepiej zapomniec o bukmacherce.
Bet towarzyszyl mi ponad 10 lat, byl moim domem w internecie, prawie jak to forum. Bede tesknil za tym zielonym interfejsem. Pamietam kazda zmiane szaty graficznej, mam milion screenow bo dokumentowalem patologie w wta. Bedzie co wspominac ????
Zamykam na plusGERASIMOV MECZ @1.6 - duzo lepszy serwis, widac ze przeciwnik sie z nim męczy. Nie powinno tu byc TB. GL
no kurde nie mogę uwierzyć w to że ot tak bet jest zablokowany. W kraju robi się taka tragedia że się chyba wyprowadzę, tam gdzie bet jest dostępny ???? . Przeszedłem na 1xbet, mają ciekawą ofertę, ale interfejs jest straszny i nie wiem czy dam radę się przestawić :/korzysta ktos tutaj z brokerow typu asianconnect?
trzeba szukac jakiejs alternatywy bo te pseudobuki sa tak tragiczne ze lepiej zapomniec o bukmacherce.
Bet towarzyszyl mi ponad 10 lat, byl moim domem w internecie, prawie jak to forum. Bede tesknil za tym zielonym interfejsem. Pamietam kazda zmiane szaty graficznej, mam milion screenow bo dokumentowalem patologie w wta. Bedzie co wspominac ????
blablablarzez proxy można wejść na stronę bet365.com i grać, nie wiem jeszcze jak z wypłatami na skrill - trzeba potestować