Za dużo tu dzieciNiedługo i z tego forum nic nie zostanie. Same głupoty. Ilu ekspertów poodchodziło. Same jakieś kłótnie brak wiedzy o typowaniu. Źle się dzieje.
Za dużo tu dzieciNiedługo i z tego forum nic nie zostanie. Same głupoty. Ilu ekspertów poodchodziło. Same jakieś kłótnie brak wiedzy o typowaniu. Źle się dzieje.
Cardiff u23 - sheffield u23
Over 2,5 @2.0 uderzam mocniej w bet365 (nie zlinczujcie mnie za to)
Nic ja pierwsza wypłatę zleciłem 22.32 a drugą 23.45 jedna doszła druga niemi na ta chwilę nie doszło nic. czekam. pisałem na czacie to poinformowano mnie o 24 godzinnej procedurze.
ja z 30 min temu dostałem. zleconą dziś ok 1:30 w nocyNic ja pierwsza wypłatę zleciłem 22.32 a drugą 23.45 jedna doszła druga nie
Te łobuzy sporo strzelały w końcówce, ale Panu Bogu w okno!77" A-Lyga Stumbras - Utenis 2,10 (-12%) over 2,5, dotąd mało strzałów, a od 60' coraz więcej, obie chcą wygrać, bliżej wygranej Stumbras, ale goście groźnie kontratakuja. Generalnie kiepski mecz, mała jakość piłkarska. Ostrożnie, bo ja w marcu mam bessę.
Niestety nie oglądam meczu, a nie chcę nikogo wtopić. Ale ze statystyk wynika, że 2 połowę powinni wygrać goście, zwłaszcza w końcowych 30 min. są skuteczni. Ja mysle na o. 4,5 ale świerzbi mnie, żeby postawić Skive win 2 half. Ostrożnie czytaj, w marcu przeżywam bessę.
przez vpn/proxyProsze nie kasować tego posta. Jest możliwość wejść na bet365 żeby sprawdzać live?
https://www.bet365.es/#/HO/Prosze nie kasować tego posta. Jest możliwość wejść na bet365 żeby sprawdzać live?