A co masz konkretnie na myśli?Nie wiem, czy społeczeństwo wie, ale jest iskierka nadziei na polski bet365...
co z tego jak wejda jak i tak bedzie podatek, pewnie jeszcze marże podwyższą więc wyjdzie na jedno i tak sie nei bedzie opłacało grać ????Mam kumpla, który przy ComeOn działa, cały czas toczą się rozmowy na linii ComeOn - MF. Chodzi o wejście ComeOn z licencją pod nazwą Polskie Zakłady Bukmacherskie...
Może wezmą na siebie jak forbet? No ale musieliby mieć wiela klientów :-|co z tego jak wejda jak i tak bedzie podatek, pewnie jeszcze marże podwyższą więc wyjdzie na jedno i tak sie nei bedzie opłacało grać ????
Pokaż bo nie mogę znaleźć heheWidzieliście najnowszą kampanię reklamową STS? ???? Śmiech na sali ????
"U nas nie ma 365, a 500 powodów do założenia konta!"
Na twitterze jest jako przypięty tłit. Jestem na telefonie i nie mogę linka wrzucić, bo mam apkęPokaż bo nie mogę znaleźć hehe
a ja mam dla nich inną reklamę " stawiając 500 zł po 2,25 zapłacisz 135 zł podatku jak wygrasz " ,Widzieliście najnowszą kampanię reklamową STS? ???? Śmiech na sali ????
"U nas nie ma 365, a 500 powodów do założenia konta!"
https://twitter.com/stspolska/status/845610627200634882Pokaż bo nie mogę znaleźć hehe