U
2,7K
uzytkownik-148179
Użytkownik
dziwny mecz w Indianie, jakby zestresowani grali
Szkoda.dziś nic nie puszczają
w tv nie ma ale jak zależy Tobie na jakości to łapPuszczają Rockets vs GSW w telewizji? Jak tak to gdzie?
Jak się ogląda po angielsku to też się można nauczyć ????Akurat oglądając w tv uczę się trochę o tej grze, a czasem naprawdę dobrze się tego słucha pod późną kolację
*****owoale to pendolino pędzi ????
Indiana -1,5HT @2.10
juz za pozno. Ten mecz juz odpada lecim under 235.5 w Houston. Brodaty nie wytrzyma presji spotkania, mam nadzieje.łapać over?
to dawaj coś poki mi konto nie zablokowali ????juz za pozno. Ten mecz juz odpada
GSW zrobi swoje i mecz sie szybko skonczy. Mecz klasyk, ale za niedlugo playoffy i trzeba wygrac i sie oszczedzac. Przynajmniej ja bym to tak,widzial.Na pierwszą kwartę był over 59.5, rzucili 57
Według mnie GSW powinni zwolnić w ataku, żeby przeciwnicy nie mieli dużo posiadań, utrzymać defensywę i eloGSW zrobi swoje i mecz sie szybko skonczy. Mecz klasyk, ale za niedlugo playoffy i trzeba wygrac i sie oszczedzac. Przynajmniej ja bym to tak,widzial.
Harden narazie nic nie gra, jeszcze bym nie przekreślał ich.Według mnie GSW powinni zwolnić w ataku, żeby przeciwnicy nie mieli dużo posiadań, utrzymać defensywę i elo
105:94...199 na 4:32 do koncanie wrzucalem jeszcze statow. W Milwaukee mozna poczekac az linia spadnie o 5 pkt i overek