ice29
Użytkownik
chyba w 71Włosi faktycznie strzelili po 70.00?
chyba w 71Włosi faktycznie strzelili po 70.00?
Irlandia to nie Wielka BrytaniaOver kartek w derbach wielkiej Brytanii wszedl
Latwiutko, choć po pierwszej połowie była sraka ????
Kurde brakuje mi bts w meczu Chorwacja Ukraina do wejścia ako.. A kursy na to że Ukraina nie strzeli są od dłuższego czasu w granicach 1.30 a. Teraz 1.13... Chciałem kontrowac ale nie ma sensu
mi BTS tam zamyka piekny kupon.. ehh????Over kartek w derbach wielkiej Brytanii wszedl
Latwiutko, choć po pierwszej połowie była sraka ????
Kurde brakuje mi bts w meczu Chorwacja Ukraina do wejścia ako.. A kursy na to że Ukraina nie strzeli są od dłuższego czasu w granicach 1.30 a. Teraz 1.13... Chciałem kontrowac ale nie ma sensu
Macedonia ładnie za to w Irlandii dałem się podpuścić na ten kurs 1,50
No ja właśnie w tym sezonie gram na live głównie linie punktowe na dana drużynę na live. Tymbardziej zaluje, ze szczwany się zwija, ostatnie dni takiego grania, trzeba korzystać, bo potem to juz tylko wnukom będę opowiadać, ze takie zaklady byly :grin:jakis over jak juz, mysle ze nie beda sie spinac w obronie i beda grac jakis streetball i duzo za 3 bedzie rzutow.
to grasz jak ja, ostatnio zarobilem na bullsach 2 razy linia over 99 na nich byla
Chorwacja nie straci bramki - Nie @2.10
Przeskoczyła strona, więc się zacytuję żeby nikomu nie uciekło ????
zapisalem strone przeczytam w wolnej chwiliPrzeskoczyła strona, więc się zacytuję żeby nikomu nie uciekło ????