Zamieszki na trybunachCo się dzieje we Włoszech, że mecz przerwany?
Czasu się nie zatrzymuje. A z gry ogólnie wygląda, zw wsadza na 2:0?Najlepsze jest to, że czas na becie leci. A ja mam pograną bramkę Włochów przed 70.00. Wie ktoś czy wskuram coś?
od 3 meczów jak ich ogladam to graja jakoś bez zaangażowania,Do ekspertów NBA: Jak w ostatnim czasie prezentuje się drużyna Cavaliers? Czy często grają podstawą? Jak wygląda sytuacja kadrowa na dzisiejszy mecz?
Sevastova @5 WH
Teraz widzę ze nie napisałem ze chodzi o kartki. Fajnie ze ktos mnie wczesniej sprostował, dzieki
Czyli nic się nie zmieniło, jak ich oglądałem niedawno to bylo podobnie. Czekaja na Finały... Tak pytam, bo dzis meczyk w tv i chyba obejrzę. Może cos na live ruszę.od 3 meczów jak ich ogladam to graja jakoś bez zaangażowania,
wczoraj z nuggets 4 kwarta oddana bez walki praktycznie, dostawali wysoko i jakby sie im nie chcialo, LBJ nie wzruszony nawet. Czasem graja jak na treningu szczegolnie na wyjezdzie. Co do skladu wszyscy w grze. Z Lakers podbnie ledwo wygrali i mecz jak na treningu. Maja Kwalifikacje i tak graja na pół gwizdka, takie mam odczucia. Z takim podejsciem to Chornets to bierze.