>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [56]

Status
Zamknięty.
5567 719

5567

Użytkownik
to grasz jak ja, ostatnio zarobilem na bullsach 2 razy linia over 99 na nich byla
Ostatnio tez grałem Bullsow, chyba linie 102,5 lapalem na live. Ogólnie grają troche inaczej w tym sezonie z tego co zauwazylem, często punktują ładnie.

portowiecmks 16,3K

portowiecmks

Użytkownik
Ostatnio tez grałem Bullsow, chyba linie 102,5 lapalem na live. Ogólnie grają troche inaczej w tym sezonie z tego co zauwazylem, często punktują ładnie.
buki nie docecniaja ich przez braki w skladzie, linia 99 na start i wchodze, 99 to rzucja nawet unas w lidze.

D 319

defox

Użytkownik
taki carreno busta ostatnio skladal wszystykich a dzisiaj przegra z kelnerem delbonisem, ktory prawie przegral z niegrajacym monaco. Gdzie tu logika

T 189

teesbor

Użytkownik
buki nie docecniaja ich przez braki w skladzie, linia 99 na start i wchodze, 99 to rzucja nawet unas w lidze.
w calorocznym taka linia? na 1xbet mam 108,5
ja pierd... co za buk
E: w caloroocznym taka sama linia, gdzie masz 99?
E2: co grasz z recznej dzis?

pasek 10,8K

pasek

Użytkownik
Nie wiem po co mam się bawić w jakies gówniane buki na kryptowalutach jak ruskie, betsson i unibet zostają.
Czy ktoś Cię zmusza? Te buki nie zostają, tylko jeszcze nie powiedziały, że się zamykają dla PL. Jest jeszcze tydzień.

portowiecmks 16,3K

portowiecmks

Użytkownik
Nie wiem po co mam się bawić w jakies gówniane buki na kryptowalutach jak ruskie, betsson i unibet zostają.
Unibet wprowadził ładny zapis w regulamin.
Że może na rządanie władz publicznych podac dane gracza - powodzenia ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom