buki nie docecniaja ich przez braki w skladzie, linia 99 na start i wchodze, 99 to rzucja nawet unas w lidze.Ostatnio tez grałem Bullsow, chyba linie 102,5 lapalem na live. Ogólnie grają troche inaczej w tym sezonie z tego co zauwazylem, często punktują ładnie.
w calorocznym taka linia? na 1xbet mam 108,5buki nie docecniaja ich przez braki w skladzie, linia 99 na start i wchodze, 99 to rzucja nawet unas w lidze.
Nie wiem po co mam się bawić w jakies gówniane buki na kryptowalutach jak ruskie, betsson i unibet zostają.Przeskoczyła strona, więc się zacytuję żeby nikomu nie uciekło ????
Czy ktoś Cię zmusza? Te buki nie zostają, tylko jeszcze nie powiedziały, że się zamykają dla PL. Jest jeszcze tydzień.Nie wiem po co mam się bawić w jakies gówniane buki na kryptowalutach jak ruskie, betsson i unibet zostają.
Unibet wprowadził ładny zapis w regulamin.Nie wiem po co mam się bawić w jakies gówniane buki na kryptowalutach jak ruskie, betsson i unibet zostają.
poco obrażasz ludzi? jak ci nie pasuje to znajdz lepsze forum.Nie mogę doczekać się już tego 1 kwietnia. W końcu będzie można normalnie pogadać w temacie "Typy na żywo". Gimbaza na dobre opuści forum ????