No to postrasz komisjami, które nadzorują buki i kasyna. Skoro wszystko z Twojej strony się zgadza i nie masz sobie nic do zarzucenia to ta ich odpowiedź jest kłamstwem z dupy wziętym. Postrasz, a się ugną. I nie graj tam już skoro takie podejście mają . Duża ta kasa? Ciekawi mnie o jaką kwotę tak dzielnie walczą.masakra, dane są okej, dowód, prawko, wyciag wysłany a oni dalej świrują...
Bardzo szybkoHa Noi u19 - PVF u19 gol HT @ 1,8
Ja zamknąłem za całość handi -5,5 bo kto wie co tam się jeszcze wydarzy...Cashout zawieszony... A mam handi 10 i wyżej...
Korea -5,5 @ 1,95
Ja wchodzę mocno. Między tymi ekipami jest solidna różnica. Japonki dużo słabiej w obronie i prostsza gra w ofensywie. Koreanki jeszcze troszkę i będą stawiać problemy tym najlepszym na świecie.
Dużo większa dyscyplina taktyczna po ich stronie. Jak dla mnie bajka.
Na pewno biorę ov 53,5 @ 1,95
Koreanki ov 26,5 @ 1,90
Korea race to 17 @ 2,4
Ogólnie nie jest źle, najmocniejszy bet wszedł. Reszta też spoko. Mecz na plus, choć nerwy był ????Koreanki race to 20 @ 4,5
i sabres ot pyszna noc nie ma co ????NHL pre :
Senators +1,5 @1,55 trochę przegieli z kursem Ottawa naprawdę fajnie gra w tym sezonie swoją drogą over w meczu też raczej pęknie.
Flyers OT @1,95 obrona Jets - szpital , swoją drogą grają straszny piach.
Flames +1,5 @1,60 Caps pewni PO, Flames świetni na wyjazdach ostatnio, mecz na styku dla mnie.
Sabres +1,5 @1,55 goście bez Malkina i popsypaną obroną. Szable przyzwoicie w tym sezonie. Bez wysokich porażek ostatnio z pigwinami.
Nagle, jak zacząłem własnie sypać komisjami, to stwierdzili, że sie pomylili. Nawet sami zmienią, ale znowu im nie pasuje, że w banku mam inny adres korespodencyjny, a inny właścicielski. Wysłałem screeeny wszystkiego co możliwe, walka o ponad 12k, także łatwo im tego nie oddam. Sorry za offtop.No to postrasz komisjami, które nadzorują buki i kasyna. Skoro wszystko z Twojej strony się zgadza i nie masz sobie nic do zarzucenia to ta ich odpowiedź jest kłamstwem z dupy wziętym. Postrasz, a się ugną. I nie graj tam już skoro takie podejście mają . Duża ta kasa? Ciekawi mnie o jaką kwotę tak dzielnie walczą.
No i prawidłowo. Dopnij wszystko na ostatni guzik i ulatniaj się stamtąd .Nagle, jak zacząłem własnie sypać komisjami, to stwierdzili, że sie pomylili. Nawet sami zmienią, ale znowu im nie pasuje, że w banku mam inny adres korespodencyjny, a inny właścicielski. Wysłałem screeeny wszystkiego co możliwe, walka o ponad 12k, także łatwo im tego nie oddam. Sorry za offtop.
Nie wiem co to Chicago ????Lanus - River Plate, over 2.5 @ 2.25
:hokej: Canucks - Blackhawks, zwycięstwo Blackhawks @ 1.62
AKO: 3.65 bet365
30:20Korea Południowa v Japonia over 53.5 1.90 bet365
Piłka ręczna kobiety
Patrząc na h2h ten overek był ładnie pokrywany