chyba do 48hktos wie jak długo trwa weryfikacja konta na bet365?
wysłałem fotki z dowodem wczoraj , czy ten etap 2 przy weryfikacji tez musze zrobic?chyba do 48h
Moim skromnym zdaniem dzisiaj IBK bierze to w 3 max 4 setach aczkolwiek to jest płeć piękna i tu trzeba będzie oglądać co się będzie działo , a zazwyczaj u kobitek się dzieje . Przepraszam , że wejdę na temat jeszcze tej kasy z Unibetu za te free spiny ale czy komuś oprócz mi jeszcze nie wypłacili ? ;/ . Ja rozumiem , że mogą mieć nawał zleceń do wypłat po tej akcji ale znajomemu , który był nowo zarejestrowanym u nich jak ja (w sobotę) w celu właśnie wykorzystania tych spinów zweryfikowali konto szybciej i już w poniedziałek miał pieniądze . Pisałem do Nich maile ale zero odzewu , a dobicie się na czat to jest jakaś masakra ;/ . Ehh ciekawe czy w ogóle coś będzie z tego , a 500zł drogą nie chodzi ;/.Jakieś typu na koreanska siatkówkę?
Lou Broleau race to 5 gemów @ 1,72
Próbuj rano z czatem jak ludzie są w pracyMoim skromnym zdaniem dzisiaj IBK bierze to w 3 max 4 setach aczkolwiek to jest płeć piękna i tu trzeba będzie oglądać co się będzie działo , a zazwyczaj u kobitek się dzieje . Przepraszam , że wejdę na temat jeszcze tej kasy z Unibetu za te free spiny ale czy komuś oprócz mi jeszcze nie wypłacili ? ;/ . Ja rozumiem , że mogą mieć nawał zleceń do wypłat po tej akcji ale znajomemu , który był nowo zarejestrowanym u nich jak ja (w sobotę) w celu właśnie wykorzystania tych spinów zweryfikowali konto szybciej i już w poniedziałek miał pieniądze . Pisałem do Nich maile ale zero odzewu , a dobicie się na czat to jest jakaś masakra ;/ . Ehh ciekawe czy w ogóle coś będzie z tego , a 500zł drogą nie chodzi ;/.
Od stu lat (kilku dni)Te free spiny pewnie juz out of date?
Jak podskoczy to można próbować gol do przerwy u Iranek ????
gol HT @ 1,66
ja teź mam w banku inny adres korespondencyjny i pamiętam że też często jak musiałem skan konta wysyłać, bądź wyciąg to wiele buków miało z tym niestety problemyNagle, jak zacząłem własnie sypać komisjami, to stwierdzili, że sie pomylili. Nawet sami zmienią, ale znowu im nie pasuje, że w banku mam inny adres korespodencyjny, a inny właścicielski. Wysłałem screeeny wszystkiego co możliwe, walka o ponad 12k, także łatwo im tego nie oddam. Sorry za offtop.
Gol!ov 2,5 gola w Wietnamie @ 1,57
#mustbet
Dzięki!ov 2,5 gola w Wietnamie @ 1,57
#mustbet
Easyov 2,5 gola w Wietnamie @ 1,57
#mustbet
Jak to możliwe ze zamknąłem ten mecz dużo wcześniej, gdy rzekomo było 2:1?ov 2,5 gola w Wietnamie @ 1,57
#mustbet
Easy
over 3,5 @ 1,83
Trzeba spróbować.
Ahh te kobiety dogoniły wynik nawet miały 23:22 żeby przegrać 23:25 szkoda bo było blisko .IBK 1 set przy 14:16 dla KGC @2,50 Bet365.