>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [56]

Status
Zamknięty.
portowiecmks 5,3K

portowiecmks

Użytkownik
Siema, dopiero odespałem ( częsciowo ) nockę z NBA i panama champs handball, mam nadzieje że buki dzisiaj też dadzą mecze z panama champs, kto wczoraj grał to wie ????

raczykk 2,6K

raczykk

Użytkownik
Siema, dopiero odespałem ( częsciowo ) nockę z NBA i panama champs handball, mam nadzieje że buki dzisiaj też dadzą mecze z panama champs, kto wczoraj grał to wie ????
Pograne kilka zakładów na Argentyne, lecz sen wygrał ze mną i nie śledziłem przebiegu. Wstaję rano, odświeżam a tam każdy wygrany ???? Dzięki za typy z handballu ????

Otrzymane punkty reputacji: +6
prof 38,8K

prof

Użytkownik
El Aynaoui Younes 71 rocznik hasa po korcie przeciwko Durasovicowi xd
Jezeli Norweg przegra z takim emerytem to ustawka jak nic

portowiecmks 5,3K

portowiecmks

Użytkownik
Pograne kilka zakładów na Argentyne, lecz sen wygrał ze mną i nie śledziłem przebiegu. Wstaję rano, odświeżam a tam każdy wygrany ???? Dzięki za typy z handballu ????
Argentyna w 2 połowie fix i paragawj wygrywał 2 połowe co za kursy były do łapania to worek pieniedzy byś miał ????

K 0

kropson1988

Gość
IBK to bierze 3-1 czyli tak jak chciałem stawiać
Też tak obstawiałem , że albo w 3 albo max w 4 setach to wezmą . No trzeci set to masakra i pełna dominacja IBK :razz: .

T 189

teesbor

Użytkownik
najbardziej słaby typ jaki kiedy kolwiek pograłem od kogos z forum.... ZENADA -500 zł a gosc co podal taki typ pewnie nie zagral go za wiecej niz 30 zł ... To forum juz zeszło na psy !!!

Kto pamietam forum z przed 3-4 lat to wie o czym pisze... ????

Wtedy zarabialo sie tutaj kase, a teraz same dzieciaki grajace za zapałki ????
jak jests idiota i grasz cudze typy po 500 to nie szczekaj, ze Ci nie weszlo.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom