stronę wczesniej podawałemno wlasnie mi z tej stronki zaden nie działa
Nie licz na to, bts i over 2.5 zamyka mi kupon- po z******m karnym to już nie ma opcji na bramke Sevilli. A Lisy to bardziej będą chciały nie stracić.Albo Hiszpanie wcisną pod koniec albo pójdzie kontra lisów i zabiją mecz.
over 2,5 gola w meczu Leicester z Sevilla
Albo Hiszpanie wcisną pod koniec albo pójdzie kontra lisów i zabiją mecz.
nzoni karniak zepsuty, escudero poprzeczka, nasri glupia czeerwienJesli ktos nie ma pomyslu na Lige Mistrzow to jest rozwiazaniem wszystkich problemow
Leicester vs Sevilla
over 2,5 and BTS @1.83 bet365
JAZDA TAM!
https://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-14-03-2017-wtorek-143946.html#post6354473
ja tam bym nie grał Juve i jeszcze HC jak w dziale polecają..
oczywiście mogą wygrać ale po co mają pchać się do ofensywy jak mają sporś zaliczkę.
sezon długi, potrafią się dobrze bronić, wg mnie to oni przebombią 90 minut i na kolację.
są dużo lepszym zespołem, ale wcale mnie nei zdziwi 0-0 1-0
oczywiście mogę się mylić
jeden DW wynik trafiony, Juve wg planuja po cichu liczę na dogrywkę w meczu Leicester - Sevilla
DW 2-1 zagrałem przed meczem @11
Scunthorpe- Rochdale
over 2,5 @2,1
ogień!!!
Hiszpanie będą mieli 3 drużyny w 1/4, Anglicy w najlepszym razie dwie, więc sorry mistrzu ale jednak premier league < la liga ????premier league > la liga potwierdzone info
ciekawe czy jak Barca grała z City to też tak śpiewałeś ????premier league > la liga potwierdzone info
spodziewałem się wcześniej
Bury - Bristol 1 @2.10 goście w 10 , gospodarze jak zdobywają pkt to u siebie spore value przy takim kursie wynik do przerwy 0:0
Chartlton - Bradford 2@ 2.40 goście przewazaja bardzo dobrze grają na wyjeździe wynik do przerwy 1-1