>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [56]

Status
Zamknięty.
Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Z Nasrim jest taka historia, że jednym spartaczył bety a drugim na odwrót. Over kartek bez tego wariata raczej by nie siadł, także punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. ????

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Teraz w losowaniu Real powinien trafić na Bayern, a Barca na Leicester ;)
Byłoby w końcu sprawiedliwie ????

zuchman 4,2K

zuchman

Użytkownik
Z Nasrim jest taka historia, że jednym spartaczył bety a drugim na odwrót. Over kartek bez tego wariata raczej by nie siadł, także punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. ????
mi może i spieprzył beta z kursem @11 innym pomógł w kartkach, ale nie o to, w następnej rundzie z Lisów nie zostanie za dużo, zjedzą ich takie giganty jak Barca, Real, Bayern, a ogonami się podetrą ;) Sevilla chociaż gra piłka a Lisy nic ciekawego nie pokazały.
take moje zdanie.

kwinto 353

kwinto

Użytkownik
Jakoś po tym karnym naszła mnie duma, że mamy takiego wielkiego piłkarza jakim jest Lewy, serio. Pełna profeska. Pana piłkarza poznać po tym jak doskonali najsłabsze ogniwa po treningu a po Lewym to widać doskonale. To lekkie zatrzymanie powoduje w 90% ruch bramkarza a wtedy bez problemu można uderzyć w drugi róg. A tutaj wychodzi N&#39;Zonzi i podaje do bramkarza.
Co do kuponu to nie ma jak pograć na jednym 1X w stronę Lisów a na live zarzucić za 300 stówki awans Sevilli. Cóż, było blisko.

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Sevilla chociaż gra piłka a Lisy nic ciekawego nie pokazały.
take moje zdanie.
Sevilla przegrała ten awans w pierwszym meczu. Nie możesz mieć takiej przewagi u siebie i skończyć na 2-1. A nie od dziś wiadomo, że Sevilla na wyjazdach gra syf. Między Bogiem a prawdą to Lyon dzisiaj powinien grać w tej rundzie. Lyon - Sevilla w ostatniej kolejce to była miazga ze strony Francuzów coś ala druga połowa z Romą ostatnio. Tylko tam był taki pech, że nie mogli ich napocząć i skończyło się na 0-0.

wisniowy 126

wisniowy

Użytkownik
dobrze ze to nie ty decydujesz co jest sprawiedliwe ;)
No nie powiesz chyba, że wynik był sprawiedliwy :grin: :grin: :grin: Chyba, że jesteś kibicem Barcelony to ok. Wtedy postrzeganie jest całkiem inne niż całego świata.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom