zuchman
Użytkownik
nie wydaje mi sięskonczylo sie przeciez 2:1
1 (2-1) - Powyżej 3.5
Clyde U20 v Morton U20
(Azjatycka suma goli - na żywo) 14/03/2017 Brak 1,950 Wygrana
nie wydaje mi sięskonczylo sie przeciez 2:1
u mnie bylo ze 2:1, wiec ktorys z bukow popelnil blad. Jesli nie poprawia to sorrynie wydaje mi się
1 (2-1) - Powyżej 3.5
Clyde U20 v Morton U20
A to nie bylo tak, ze goscie strzelili gola, ale potem nieuznany? A zaklad Ci rozliczyli " z automatu"? Jesli sie myle, to przepraszam.nie wydaje mi się
1 (2-1) - Powyżej 3.5
Clyde U20 v Morton U20
W bet365 mialem wygrana w nierozliczinych a teraz jako przegrana,nadal nierozliczonenie wydaje mi się
1 (2-1) - Powyżej 3.5
Clyde U20 v Morton U20
a gdzie byla niesprawiedliwosc? Temat walkowany juz tyle razy, karne zostaly podyktowane prawidlowoNo nie powiesz chyba, że wynik był sprawiedliwy :grin: :grin: :grin: Chyba, że jesteś kibicem Barcelony to ok. Wtedy postrzeganie jest całkiem inne niż całego świata.
Nie odbieraj cesarzowi co cesarskieSprawiedliwie to by było gdyby PSG było w 1/4 a nie Barcelona
Szczególnie ten na Suarezie i Di Marii Bez odbioru, szkoda czasu na dyskusje na temat tego co oczywiste.a gdzie byla niesprawiedliwosc? Temat walkowany juz tyle razy, karne zostaly podyktowane prawidlowo
Ten na Suarezie zostal prawidlowo podyktowany, faul byl a ze Suarez dodal cos od siebie to nic nie zmienia. Di Maria fualowany, fakt. No ale nic dziwnego ze niektorzy maja bol dupy, nie kazda druzyna potrafila by to odrobic ????Szczególnie ten na Suarezie i Di Marii Bez odbioru, szkoda czasu na dyskusje na temat tego co oczywiste.
Awans Sevilli 3.25
Portsmouth - Grimsby over 4.5 @2.10