>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [56]

Status
Zamknięty.
ariakis 343

ariakis

Użytkownik
nie wydaje mi się ;)

1 (2-1) - Powyżej 3.5
Clyde U20 v Morton U20
(Azjatycka suma goli - na żywo) 14/03/2017 Brak 1,950 Wygrana
u mnie bylo ze 2:1, wiec ktorys z bukow popelnil blad. Jesli nie poprawia to sorry :cool:

randomizerr 423

randomizerr

Użytkownik
nie wydaje mi się ;)

1 (2-1) - Powyżej 3.5
Clyde U20 v Morton U20
A to nie bylo tak, ze goscie strzelili gola, ale potem nieuznany? A zaklad Ci rozliczyli &quot; z automatu&quot;? Jesli sie myle, to przepraszam.

gsmfon 116

gsmfon

Użytkownik
nie wydaje mi się ;)

1 (2-1) - Powyżej 3.5
Clyde U20 v Morton U20
W bet365 mialem wygrana w nierozliczinych a teraz jako przegrana,nadal nierozliczone

ariakis 343

ariakis

Użytkownik
No nie powiesz chyba, że wynik był sprawiedliwy :grin: :grin: :grin: Chyba, że jesteś kibicem Barcelony to ok. Wtedy postrzeganie jest całkiem inne niż całego świata.
a gdzie byla niesprawiedliwosc? Temat walkowany juz tyle razy, karne zostaly podyktowane prawidlowo

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
A co do wykonawców karnych. Nigdy tego nie zrozumiem czemu cały zespół pozwala na strzelanie defensorom. Ludziom co strzelają raz na ruski rok. Ile razy już mnie załatwili pseudo wykonawcy to nawet nie ma co wymieniać
Dzisiaj Sampaoli miał pewnego wykonawce Vazqueza na ławce to wolał Koreę wpuścić jako 3 zmianę

ariakis 343

ariakis

Użytkownik
Szczególnie ten na Suarezie i Di Marii :cool: Bez odbioru, szkoda czasu na dyskusje na temat tego co oczywiste.
Ten na Suarezie zostal prawidlowo podyktowany, faul byl a ze Suarez dodal cos od siebie to nic nie zmienia. Di Maria fualowany, fakt. No ale nic dziwnego ze niektorzy maja bol dupy, nie kazda druzyna potrafila by to odrobic ????

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Cavs over 215.5 @ 1.9
Brooklyn under 57.5 @ 1.86 (1sza kwarta)
Estudiantes under 40.5 @ 1.83(1sza kwarta)

Wszystko w bet365. Ako 6.46 za poltorej stalej stawki. Albo bedzie mega na plus dzisiaj albo kompletny niewypal.

Otrzymane punkty reputacji: +1
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom