>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [56]

Status
Zamknięty.
B 35,1K

bukovina

Użytkownik
Został mi Thiem i Klassen ram na ako.. Mogę zamykać za 350 a do wyciągnięcia 1300... Zastanawiam się co robić, co myślicie?

13tristan37 515

13tristan37

Użytkownik
Polski Cukier Torun wciaga nosem te zera z ny, swoją drogą jakim cudem ten klaun rose moze zarabiać więcej niż milion? gość jest ujowy jak barszcz albo jeszcze gorzej

suchyy 562

suchyy

Użytkownik
Rose z Anthonym ciągna to jeszcze jako tako dzięki czemu Nets prowadzą tylko -10 , Rose caly czas wjezdza wymusza faule czy 2+1 , do niego nie ma sie co czepiać

13tristan37 515

13tristan37

Użytkownik
Rose z Anthonym ciągna to jeszcze jako tako dzięki czemu Nets prowadzą tylko -10 , Rose caly czas wjezdza wymusza faule czy 2+1 , do niego nie ma sie co czepiać
No jego wjazdy są zabójcze skuteczność ostatnio to jakoś 1/10 xD w tym raz odgwizdali faul.

Poziom pod koszem knicksów to aż strach komentować, bo nie mam na to słów nawet

tyrion-l 64

tyrion-l

Użytkownik
Tez gram Thiema - z Wawrinką zawsze loteria, bo tym jest strasznie humorzasty, ale po meczu z Nishioka, w którym odstawiał szopke nic za nim nie przemawia.

5567 719

5567

Użytkownik
Tez bym pogral Thiema, ale od razu przypomina mi sie co gral z Goffinem na AO i mi sie odechciewa :grin: Stan to Stan, w kazdej chwili moze odpalic. Nie ma co sie az tak sugerowac poprzednim meczem w tenisie, bo tu kazde spotkanie potrafi byc diametralnie inne.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom