No jego wjazdy są zabójcze skuteczność ostatnio to jakoś 1/10 xD w tym raz odgwizdali faul.Rose z Anthonym ciągna to jeszcze jako tako dzięki czemu Nets prowadzą tylko -10 , Rose caly czas wjezdza wymusza faule czy 2+1 , do niego nie ma sie co czepiać
231 kur$@#under 230 w MSG @1.86
Thiem powinien ogarnąc - też go grubo zagrałemZostał mi Thiem i Klassen ram na ako.. Mogę zamykać za 350 a do wyciągnięcia 1300... Zastanawiam się co robić, co myślicie?
Szczególnie jak sie postawiło ze przegra co? ????ależ denerwujące ma te krzyki/jęki czy co to jest ta vesnina... strasznie to irytuje w trakcie oglądania... AJAA
To to już swoją drogą. Ale serio, przecież tego się słuchać nie da ???? Aja, aja, a ja nie lubie tegoSzczególnie jak sie postawiło ze przegra co? ????
serio? ja grubo w WawrinkęThiem powinien ogarnąc - też go grubo zagrałem
Wiem o co chodzi. Tez mnie to irytuje ????To to już swoją drogą. Ale serio, przecież tego się słuchać nie da ???? Aja, aja, a ja nie lubie tego
to ktoś będzie miał beton. Wczoraj stan 5 razy dawał się łamać Skośnemu . Thiem mega forma obecnie. Świetne 3 spotkania gdzie regularnością powinien zniszczyć dziś Stana.serio? ja grubo w Wawrinkę
williams win @4.00
Dzisiaj nic, damy spokój.ASA - Parana gol @ 1,8