minglee
Użytkownik
Santos over 1,5 @1.80 - goście w 10
edit: super gol do szatni ???? jescze 1
Santos over 1,5 @1.80 - goście w 10
edit: super gol do szatni ???? jescze 1
peffka od rogera ????cockrell/davis @3.40
Vesnina
Cavs
Denver
2,60
cockrell/davis @3.40
A na polsacie jest mecz w ogole?Kurczę akurat na wizji i weebtv streamy z polsatu nie dzialaja ... trzeba sie meczyc i na becie ogladac w malym okienku. Lipa.
haha bez kitu nie pokazuja tego ? ???? dopiero sprawdzilem program . Nie ma to jak w pelni wykorzystywac prawa.A na polsacie jest mecz w ogole?
No też byłem w szoku. Takie meczycho a oni olali temat ????haha bez kitu nie pokazuja tego ? ???? dopiero sprawdzilem program . Nie ma to jak w pelni wykorzystywac prawa.
Żeby to był mecz jakichś pionków to bym jeszcze zrozumiał , no ale ćwierćfinał z 3 i 8 zawodnikiem z rozstawienia to tutaj zdecydowanie przegieli.No też byłem w szoku. Takie meczycho a oni olali temat
Thiem Wawrinka jak masz cos w dobrej jakosci mozesz podeslac ????Jakiego meczu szukacie?
Thiem 2.10 bet365
Profesor 5567 zna sie na rzeczy.Tez bym pogral Thiema, ale od razu przypomina mi sie co gral z Goffinem na AO i mi sie odechciewa :grin: Stan to Stan, w kazdej chwili moze odpalic. Nie ma co sie az tak sugerowac poprzednim meczem w tenisie, bo tu kazde spotkanie potrafi byc diametralnie inne.