>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [56]

Status
Zamknięty.
13tristan37 515

13tristan37

Użytkownik
Przeciez Chanki mialy bodaj *3-0 i *4-1 w 2 secie. Juz dawno powinno byc po meczu :]
Aż sie zagotowałem jak te głupie ***** to rozegrały... one miały 3 piłki SETOWE... co pozniej wykreciły to juz kryminal
Rzucac tego tenisa tylko hajsik sie traci na takich gównach, żałosne.

5567 719

5567

Użytkownik
Wysokie prowadzenie a PIŁKI SETOWE w górze to jednak duża różnica.
No roznica taka, ze Safarove popsuly tylko 3 pilki a Chanki duzo wiecej, zeby doprowadzic do tego 4-5, wiec nie wiem co tak na nie psioczycie... Niby byly blisko seta ale to dzieki Chankom przeciez ;]

domell 454

domell

Użytkownik
No roznica taka, ze Safarove popsuly tylko 3 pilki a Chanki duzo wiecej, zeby doprowadzic do tego 4-5, wiec nie wiem co tak na nie psioczycie... Niby byly blisko seta ale to dzieki Chankom przeciez ;]
A wcześniej Safarove popsuły dużo więcej, można się tak przekomarzać bez końca.
Dalej nie zmieni to faktu, że wysokie prowadzenie to nie piłki setowe w górze (3 z rzędu).
Co do pogrubionej wypowiedzi, nie wiesz czy dzięki Chankom czy przez własne błędy.

5567 719

5567

Użytkownik
A wcześniej Safarove popsuły dużo więcej, można się tak przekomarzać bez końca.
Dalej nie zmieni to faktu, że wysokie prowadzenie to nie piłki setowe w górze (3 z rzędu).
Co do pogrubionej wypowiedzi, nie wiesz czy dzięki Chankom czy przez własne błędy.
Chodzi o to, ze 3 pilki popsuc pod rzad to nie jest jakas kompromitacja, zwlaszcza na returnie. To, ze akurat w tym momencie to coz... bywa.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom