Aż sie zagotowałem jak te głupie ***** to rozegrały... one miały 3 piłki SETOWE... co pozniej wykreciły to juz kryminalPrzeciez Chanki mialy bodaj *3-0 i *4-1 w 2 secie. Juz dawno powinno byc po meczu :]
Wysokie prowadzenie a PIŁKI SETOWE w górze to jednak duża różnica.Przeciez Chanki mialy bodaj *3-0 i *4-1 w 2 secie. Juz dawno powinno byc po meczu :]
No roznica taka, ze Safarove popsuly tylko 3 pilki a Chanki duzo wiecej, zeby doprowadzic do tego 4-5, wiec nie wiem co tak na nie psioczycie... Niby byly blisko seta ale to dzieki Chankom przeciez ;]Wysokie prowadzenie a PIŁKI SETOWE w górze to jednak duża różnica.
A wcześniej Safarove popsuły dużo więcej, można się tak przekomarzać bez końca.No roznica taka, ze Safarove popsuly tylko 3 pilki a Chanki duzo wiecej, zeby doprowadzic do tego 4-5, wiec nie wiem co tak na nie psioczycie... Niby byly blisko seta ale to dzieki Chankom przeciez ;]
Chodzi o to, ze 3 pilki popsuc pod rzad to nie jest jakas kompromitacja, zwlaszcza na returnie. To, ze akurat w tym momencie to coz... bywa.A wcześniej Safarove popsuły dużo więcej, można się tak przekomarzać bez końca.
Dalej nie zmieni to faktu, że wysokie prowadzenie to nie piłki setowe w górze (3 z rzędu).
Co do pogrubionej wypowiedzi, nie wiesz czy dzięki Chankom czy przez własne błędy.
zdeptani niemiłosiernieToronto połapane po @3.30 i @4.35
Go in second half.
1) 49 pktUTA Jazz
typ: over 53,5 pkt w III kwarcie
kurs: 1,83
OKC Thunder
typ: under 50,5 pkt w III kwarcie
BKN Nets
typ: under 52,5 pkt w II kwarcie