A ja wręcz odwortnie, under 181,5 @1,83PBA Cup o184,5 @1.83
Ładnie Melbourne zaczeliWestern Sydney vs Melbourne obie strzela do HT @3.75
Obie strzela/Melbourne @4.75
jak na moje to dziś powinno być, jeśli w środę wyszłoSiema chłopaki ile czekaliscie najdluzej na przelew z unibetu do mbanku na karte? zlecilem w pt i dalej jeszcze nie mam. Dostałem email 2dni temu ze zaakceptowany,więc ile teraz to potrwa ???? ?
W ogóle nie dostaniesz, prokuratura zabrała na poczet kary przyszłejSiema chłopaki ile czekaliscie najdluzej na przelew z unibetu do mbanku na karte? zlecilem w pt i dalej jeszcze nie mam. Dostałem email 2dni temu ze zaakceptowany,więc ile teraz to potrwa ???? ?
rozliczam nocke całkiem udaną ????CAR Hurricanes @2.65 2/10
CLB Blue Jackets @2.55 2/10
TB Lightning @2.70 2/10
TOR Maple Leafs + CHI Blackhawks @2.18 5/10
BKN Nets + LA Clippers @2.15 4,5/10
Tu już 22 punktów chyba nie rzucą ????A ja wręcz odwortnie, under 181,5 @1,83
Przeglądając ostatnie mecze zauważyłem, że na swoim terenie Gruzja strzela przynajmniej jedną bramkę, w eliminacjach u siebie strzeliła w każdym, głównie dlatego ten typ. Nie chce jednak utopić kasy, dlatego pytamGruzja jest cienka, Serbia walczy o awans, moim zdaniem nie warto tego pierwszego.
Nie strzelała jakimś wielkim drużynom, ale Serbia też nią nie jest. Jak dla mnie pół na pół czyli kurs 1,80 wprost adekwatny do prawdopodobieństwa ????Przeglądając ostatnie mecze zauważyłem, że na swoim terenie Gruzja strzela przynajmniej jedną bramkę, w eliminacjach u siebie strzeliła w każdym, głównie dlatego ten typ. Nie chce jednak utopić kasy, dlatego pytam
Nie, bo "nasze" buki mają już podatek, więc nie rozliczamy się z tego samego tytułu 2 razy .panowie, może głupie pytania, ale jeśli gramy w "naszych" bukach i zlecamy siano na konto to nie trzeba dodatkowo się rozliczać z us?