i i pba cupWestern Sydney vs Melbourne obie strzela do HT @3.75
Obie strzela/Melbourne @4.75
jak wyplacasz ponizej 2k to sobie na konto przelej.
Podbijam under 152,5 @1,83
Wiesz jak US kontroluje?Ludzie mysla ze jak wyplaca pare stów na konto to odrazu US zapuka do drzwi... Dopiero was pod..eybia do US jak obrót wyniesie pare tysiecy.
wiem i co w zwiazku z tym ?Wiesz jak US kontroluje?
Znowu testy ???? ? tam bedzie over 160 lekkoPodbijam under 152,5 @1,83
Więc wiesz również że kontrole mogą przydarzyć się przypadkowo. Mało tego w związku z ustawą może być (najprawdopodobniej) porozumienie z bankami iż każde przelewy od niepewnego źródła mogą być zgłaszane.wiem i co w zwiazku z tym ?
widzisz wiesz tylko tyle co uslyszysz od innych i plotki.Więc wiesz również że kontrole mogą przydarzyć się przypadkowo. Mało tego w związku z ustawą może być (najprawdopodobniej) porozumienie z bankami iż każde przelewy od niepewnego źródła mogą być zgłaszane.
Po co ryzykować dla paru stówek?
Nie, underowe drużyny, chociaż widzę, że ok. 145-150 się na pewno zakręci, więc ten pierwszy już do kosza.Znowu testy ???? ? tam bedzie over 160 lekko
Pace na 160 lekko, więc Odważnie z tym 145 :-DNie, underowe drużyny, chociaż widzę, że ok. 145-150 się na pewno zakręci, więc ten pierwszy już do kosza.
No wiesz.. ja i tak koncze z bukmacherka za tydzien o czym pisalem wielokrotnie, ale dla tych, ktorzy beda chcieli grac to nie jest az taka tragiczna wiadomosc.no to koniec z bukmacherką. Co za kraj... podadtki astronomiczne, wszedzie monitoruja i kontroluja nas, macie swoje pisy...