gold182
Użytkownik
nie lubie obstawiac przeciw zawodnikom z Polski nawet jesli to RadwanskieDuque Marino jeszcze do tego bym dorzucił :]
Spokojnie powinna ogarnąć w 2 setach
nie lubie obstawiac przeciw zawodnikom z Polski nawet jesli to RadwanskieDuque Marino jeszcze do tego bym dorzucił :]
Spokojnie powinna ogarnąć w 2 setach
jak to +45% ???? ?moje handi to bedzie bonus +45 proc od Bet365 jak wejdzie ????
W przypadku jedenastu zdarzeń w AKO z tenisa jeżeli wejdzie dostajesz +45% do wygranejjak to +45% ???? ?
Dodig za BasilaBasilashvili N. - King D.
Czemu odwołany?
O ile się nie mylę to gra z najlepszym juniorem świata.Dobra, moja pewa dnia to Laaksonen 2-0, jak nie przehandluje tego, to spokojnie wygra
Pisałem powyżej, nie gra z byle kim. Kecmanovic to bardzo dobrze zapowiadający się junior.Laksonen gwiazda zaczela w wielkim stylu
ale props ????W przypadku jedenastu zdarzeń w AKO z tenisa jeżeli wejdzie dostajesz +45% do wygranej
czyli laczna wartosc zanizonych kursow musi byv wieksza niz 45% na 11 zdarzenale props ????
Ale Laksonen jest byle kim :]Pisałem powyżej, nie gra z byle kim. Kecmanovic to bardzo dobrze zapowiadający się junior.
Jest to wielokrotność marży. Przy 11 zdarzeniach jest tego sporo.czyli laczna wartosc zanizonych kursow musi byv wieksza niz 45% na 11 zdarzen