hmm u mnie jest trwa mecz..?
w TB już formalność ????Opelka 2 set 1,80 bet365 kwestia czasu za nim Copil sie złapie IMO
On wiedział wcześniej jak było 6:1 to gdzie takie brudne drewno coś odbije :]hmm u mnie jest trwa mecz..?
e:skonczyl sie dopiero teraz
nie wiem jaki ma sie klopot z poczekaniem minutki, do oficjalnego skonczenia. Nie raz byly sytuacje, ze odwracano wynik tb z takiego stanu..? ????On wiedział wcześniej jak było 6:1 to gdzie takie brudne drewno coś odbije :]
Besiktas Kobiety @2,20 (????)
Trzeba wchodzić w Opelke gra z tym upośledzonym niedorobem z Rumunii
Zawsze lubiłem stawiać przeciw brudasom szkoda ze nie ma już największego brudnego Hanescu
No dawaj łam brudasa Reily ????
Ładnie Laksonen łeb pusty ????
Nie no Henri Laksonen kapitalnie zdobywa tytuł bezmózgowia roku wiele widziałem ale ten gość jest TOP1
Copil ładnie serwuje w tie breaku planowo Opelka wygrał z brudasem
Ogarnij się człowieku, bo poziom prezentujesz bardzo niski :? Jest tu jakiś moderator, który łaskawie coś z tym zrobi?On wiedział wcześniej jak było 6:1 to gdzie takie brudne drewno coś odbije :]
greipel poza podiumNie oglądam bo w pracy jestem, jak Greipel w parze którą podawałeś?
Gdzie taki kurs? ;olinette 1 set 1.90
po co takie rzeczy w ogóle grać? jakaś 15 liga turecka w siatke kobiet ???? połowa meczów pewnie z góry ustalony wynik ma :grin:Kepez to samo co w drugim secie, w końcówce wychodzą na prowadzenie i lose hehe