>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [56]

Status
Zamknięty.
K 0

kropson1988

Gość
Nie ma to jak emocjonująca końcówka ???? 19:22&gt;28:26 KGC ! ✅ . Jedziemy dalej 4 set KGC @2,2 Bet365.
To się teraz nie popisały dziewuszki . Na początku seta prowadzenie 5-6 pkt , pod koniec 21:18 i wtopić seta heh ⛔ . Ale jeszcze kurs na wygraną w meczu @6 w grze no nic trzeba wierzyć , że może mentalnie nie siądą po tym 4 secie .

K 0

kropson1988

Gość
Ja jak kolega wyżej dorzuce set 2 KGC po @2,75 i win @6 Bet365.

I win siedzi ???? 19:25 25:22 28:26 24:26 15:10 ✅ . Powinno to być zamknięte w 4 setach no ale cóż . Co do meczu Panów KEPCO-Hyundai w pierwszym spotkaniu padł wynik 3:0 dla Hyundaiów ale w rewanżu może być podobnie jak u Pań : pierwszy mecz dosyć gładko 3:1 IBK , a w drugim KGC po tb .

goolbet84 0

goolbet84

Użytkownik
chłopaki mam problem z wpisaniem ibanu w unibet cały czas mi go odrzuca ;/ czy ktos moglby mi podpowiedziec jak wpisac ten nieszczesny iban aby go nie odrzucilo?

K 0

kropson1988

Gość
chłopaki mam problem z wpisaniem ibanu w unibet cały czas mi go odrzuca ;/ czy ktos moglby mi podpowiedziec jak wpisac ten nieszczesny iban aby go nie odrzucilo?

PLNN NNNN NNNN NNNN NNNN NNNN NNNN (w miejsce N oczywiscie numer konta Twojego).

gold182 77

gold182

Użytkownik
taka moja propozycja na dzis na kwalifikacje
Lukas Lacko
Henri Laaksonen
Jared Donaldson
Alexander Bublik
Bjorn Fratangelo
Pierre-Hugues Herbert
Dusan Lajovic
Varvara Lepchenko