>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [56]

Status
Zamknięty.
dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Ja wydałem na prawo jazdy normalne z 6 tysi jak podlicze ????
Ja praktykę na kat. B zdałem za pierwszym razem więc dużo mnie to nie kosztowało. ????

Z kartą kierowcy do tachografu (choć jej nie potrzebuję do komunikacji miejskiej), kwalifikacją na przewóz osób i egzamin praktyczny zdany za drugim razem to wyszło razem 6700, a z tego co widzę to wypłaty tyłka urywać nie będą... No ale jak już zainwestowałem no to będę jeździć.
To nie lepiej zostać kierowcą zawodowym i jeździć np. tirem? Chyba większa kasa.

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Spoiler Alert...szykuja sie overek w indianie over 197 @1.95...Dla tych vo lubia overki ????
e: mozna sie pokusic nawet nna over 204.5 @ 2.75 w Bet365

bbadii 23,4K

bbadii

Użytkownik
Trochę się martwię o tą Barce... Póki czwartej nie strzelą to nic nie wiadomo.

A co Ty baba? ????

Niby czemu? Super się motocyklem jeździ, a o wiele mniej pali nuż samochód więc po taniości można jeździć do tego wiatr we włosach.
Super ale bardziej niebezpiecznie dopóki Ci jakiś debil za przeproszeniem nie wyjedzie i nie będziesz musiał kłaść motocyklu ????

Vesnina GSM

M 493

milo93

Użytkownik
Trochę się martwię o tą Barce... Póki czwartej nie strzelą to nic nie wiadomo.

A co Ty baba? ????

Niby czemu? Super się motocyklem jeździ, a o wiele mniej pali nuż samochód więc po taniości można jeździć do tego wiatr we włosach.
Akurat baby lepiej zdają w Łodzi :razz:

portowiecmks 5,3K

portowiecmks

Użytkownik
Niby czemu? Super się motocyklem jeździ, a o wiele mniej pali nuż samochód więc po taniości można jeździć do tego wiatr we włosach.[/quote]

no przeciez napisales ze chcesz laski wyrywać. Ja tam wole samochód, zawsze można zabrać 4 osoby, spakować do bagażnika, i na łeb nie leci i w zime pojezdzisz ;)

gonza 22,3K

gonza

Użytkownik
Ja praktykę na kat. B zdałem za pierwszym razem więc dużo mnie to nie kosztowało. ????

To nie lepiej zostać kierowcą zawodowym i jeździć np. tirem? Chyba większa kasa.
Zawodowym jestem, ale autobusu ???? Tiry mnie nigdy nie kręciły, brat teraz w Niemczech zrobił C+E, zobaczymy czy coś znajdzie fajnego. W komunikacji miejskiej mam robotę na miejscu, ale kasa marna jak za tę odpowiedzialność, wozisz ludzi, a nowy autobus kosztuje 1-1,3 mln zł (a mamy trochę takich).

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom