33 gem Vesina @1,72 Kuznetsova ledwo dycha
Trentino 4,5 @ BET365 dobry kurs jest szansa na 2 set dla trentino
To takie drogie? Ja to się wybieram w przyszłym roku na kategorie A, żeby laski na motocykl wyrywać. ???? Ale trzeba mieć teraz 24 lata więc muszę czekać.Taka kasa, że by mi się całe prawko na autobus zwróciło hehe
Kobity grajaCo tam się dzieje, że mecz Wawrinki przeniesiony na 22.30?
Kobiety muszą skończyć: Vesnina vs KuznetsovaCo tam się dzieje, że mecz Wawrinki przeniesiony na 22.30?
Mam nadzieję, że nie zamknąłeś ???? Z fartem ????A da się to zamknąć w sumie? Bo tak sprawdzam i nie widzę takiej opcji.
To na dobre auto nie da rady?To takie drogie? Ja to się wybieram w przyszłym roku na kategorie A, żeby laski na motocykl wyrywać. ???? Ale trzeba mieć teraz 24 lata więc muszę czekać.
Z kartą kierowcy do tachografu (choć jej nie potrzebuję do komunikacji miejskiej), kwalifikacją na przewóz osób i egzamin praktyczny zdany za drugim razem to wyszło razem 6700, a z tego co widzę to wypłaty tyłka urywać nie będą... No ale jak już zainwestowałem no to będę jeździć.To takie drogie? Ja to się wybieram w przyszłym roku na kategorie A, żeby laski na motocykl wyrywać. ???? Ale trzeba mieć teraz 24 lata więc muszę czekać.
Nie da się zamknąć, ale puściłem małą kontrę.Mam nadzieję, że nie zamknąłeś ???? Z fartem ????
Motocykl tańszy i w zakupie i w utrzymaniu, a np. na BMW M3 mnie jeszcze nie stać, nie mówiąc o droższych wózkach. ????To na dobre auto nie da rady?
Mnie by było stać na bardzo dobre BMW ale jak mam wydawać na ciągłe naprawy to wole jeździć sobie moim AUDI ????Nie da się zamknąć, ale puściłem małą kontrę.
Motocykl tańszy i w zakupie i w utrzymaniu. ???? Np. na BMW M3 mnie jeszcze nie stać. ????
Racing vs Fenix over 0.5 gola 1.50