Łżesz jak dziw.@. ????buk to zło, buk to zło, dobrze, żę od jutro już tu się nigdy nie pojawię
Nie pierdo*l Perek, nawet jak nie grasz to forumek to forumek ????buk to zło, buk to zło, dobrze, żę od jutro już tu się nigdy nie pojawię
Bez przesady, przecież nie będę robił prawka tylko żeby laski wyrywać... Ale one na to lecą, więc czemu tego nie wykorzystać? ????no przeciez napisales ze chcesz laski wyrywać. Ja tam wole samochód, zawsze można zabrać 4 osoby, spakować do bagażnika, i na łeb nie leci i w zime pojezdzisz
Co chwilę przystanek, jeszcze bilety musisz sprzedawać a do tego uważać jak zamykasz drzwi. ???? A tir sobie jedzie i jedzie. ????Zawodowym jestem, ale autobusu ???? Tiry mnie nigdy nie kręciły, brat teraz w Niemczech zrobił C+E, zobaczymy czy coś znajdzie fajnego. W komunikacji miejskiej mam robotę na miejscu, ale kasa marna jak za tę odpowiedzialność, wozisz ludzi, a nowy autobus kosztuje 1-1,3 mln zł (a mamy trochę takich).
Galan deblista, wynik oczywisty!No proszę jak ten brudasek Ramathan ciśnie ????
over 204,5 @3.10 w uni, zaufam Ci ????Spoiler Alert...szykuja sie overek w indianie over 197 @1.95...Dla tych vo lubia overki ????
e: mozna sie pokusic nawet nna over 204.5 @ 2.75 w Bet365
Cobresal vs Universidad 2 gol przed 70 minuta 1.50
chłopie ja od dawna już nie gram, ale siedziałem tu dla atmosfery, jednak siedzienie też mnie męczy już:/Ile ty juz razy Perek tak gadałeś.... my hazardzisci tak mamy. Z tego nie wyjdziesz sobie od tak , póki nie zaczniesz sie leczyc. Do zobaczenia za pare dni
A moim zdaniem grales Porto ????chłopie ja od dawna już nie gram, ale siedziałem tu dla atmosfery, jednak siedzienie też mnie męczy już:/
Ty sie ciesz, mi zamyka ich over 3.5 na grubo a nie moge zamknąć bo mam ich z over 2.5 i bts w psg...A Barca dalej tylko jednym golem wygrywa...
Do jutra PerekDawid jak ci wejdzie to się odezwę na PW
gdybym grał to już bym 3434 prosił o bana tutajA moim zdaniem grales Porto
wybacz, ale trochę się kompromitujesz. Ustalasz sobie jakieś granice, skoro nie masz z tym zadnego problemu to po co tak robisz? nie możesz po prostu powiedzieć wszystkim nara i już nie wracać? Nie możesz, wiem. Masz problem kolego i to widać :razz:chłopie ja od dawna już nie gram, ale siedziałem tu dla atmosfery, jednak siedzienie też mnie męczy już:/