Nie jestem Poznaniakiem żeby nie bylo..
Polska liga mi lata szczerze mówiąc ale wy chyba nie oglądaliscie meczów Lecha... W
ekstraklasie nie było od lat drużyny która gra taka pilke ???? oni niszczą przeciwników swoją grą.. Bjelica zrobił ze zwykłych piłkarzy świetnych grajkow i możecie być pewni, że Lech dzisiaj wygrywa minimum dwoma bramkami a później przejedzie się po Wiśle i akurat tego jestem pewien, oglądałem Białą gwiazdę w trzech meczach i szczerze mówiąc zaimponwali mi tylko z Jaga, która na wyjazdach jest słaba, z Koroną wygrali grając słabiej ale fakt faktem liczy się skuteczność, z Legia nie grali rewelacyjnie ale tu akurat można ich rozgrzeszyc ale z Wisłą Płock też nie imponowali, faktem jest, że sprzyja im szczęście ale na ten moment z tak grającym Lechem, który ma świetnego trenera nikt nie jest w stanie wygrać i cieszy mnie to, że wkoncu w
ekstraklasie zrodziła się drużyna, która bez wydawania takiej kasy jak Legia jest w stanie przejechać się po każdym grając niesamowicie efektywny i efektowny futbol. :] tyle odemnie wspomnicie moje słowa po meczu z Wisłą ????