>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [56]

Status
Zamknięty.
perek99 27,5K

perek99

Użytkownik
Powinni zlikwidować te mecze w niedzielę o 12, za często tam stypa jest hehe.
mecz drużyn walczących o utrzymanie a tam od 60 minuty kartki nie było ????

Warto w jakieś rożne Middlesbrough wejść, walczą o utrzymanie a Diabły grały w czwartek wieczorem ciężki mecz w LE.

portowiecmks 5,3K

portowiecmks

Użytkownik
Dzisiaj każdy stawia na Lecha, gdzie nie wejde , gdzie nie czytam to Lech Lech/Lech Lech -1, -2 masówka niezła. A tu sie pewnie skonczy remisem.

Otrzymane punkty reputacji: +6
zraszacz-bukow 955

zraszacz-bukow

Użytkownik
Dzisiaj każdy stawia na Lecha, gdzie nie wejde , gdzie nie czytam to Lech Lech/Lech Lech -1, -2 masówka niezła. A tu sie pewnie skonczy remisem.
Dokladnie. Jak widze Lecha @1.18 i masowki jako pewki to smiac mi sie chce. Jak mozna postawic -2 na polska druzyne w kopana? ???? Leczna to murowany kandydat do spadku, ale nie slyszalem, ze maja tankowac.

perek99 27,5K

perek99

Użytkownik
Dokladnie. Jak widze Lecha @1.18 i masowki jako pewki to smiac mi sie chce. Jak mozna postawic -2 na polska druzyne w kopana? Leczna to murowany kandydat do spadku, ale nie slyszalem, ze maja tankowac.
Lech nie będzie wszystko wygrywał, na papierze składu jakiegoś wybitnego nie mają, wykoleją się dziś a najpóźniej w następnej kolejce z Wisłą w Krakowie

F 129

fascio

Użytkownik
Middlesbrough ładnie bije rożne, już 6 sztuk ma
Gościu ty codziennie komuś piszesz ze juz nie obstawiasz ale co nie wejdę na to forum to widzę posty od ciebie. Jesteś bardzo uzależniony rozumiem ale wchodzenie na to forum ci nie pomoże w leczeniu.

perek99 27,5K

perek99

Użytkownik
Gościu ty codziennie komuś piszesz ze juz nie obstawiasz ale co nie wejdę na to forum to widzę posty od ciebie. Jesteś bardzo uzależniony rozumiem ale wchodzenie na to forum ci nie pomoże w leczeniu.
o co ci biega, siedzie tylko w wekendy, ostatnio miałem trochę czasu. Od jutra mnie tu już nie zobaczysz. Tylko pisze, że mecz oglądam i łądnie bią, tyle...
co za ludzie...

dobra, nara, nie siędze tu już
miłego dnia

B 35,1K

bukovina

Użytkownik
Wie ktoś co wkoncu z tym biathlonem? MialemFourcade, że będzie lepszy od shipullina i niby wygral ale tam jakieś narady były bi fourcade nie miał magazynka... Jak będzie ktoś coś wiedział co zdecydowali sędziowie to proszę o napisanie
Z góry dzieki

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom