Wzialem DNB @1.55Azoty Puławy @2,40 (ręczna)
Dokladnie. Jak widze Lecha @1.18 i masowki jako pewki to smiac mi sie chce. Jak mozna postawic -2 na polska druzyne w kopana? ???? Leczna to murowany kandydat do spadku, ale nie slyszalem, ze maja tankowac.Dzisiaj każdy stawia na Lecha, gdzie nie wejde , gdzie nie czytam to Lech Lech/Lech Lech -1, -2 masówka niezła. A tu sie pewnie skonczy remisem.
Sędziowie zaczynają świrować, plus nieskuteczność Puław, bedzie ciężko.Azoty Puławy @2,40 (ręczna)
Lech nie będzie wszystko wygrywał, na papierze składu jakiegoś wybitnego nie mają, wykoleją się dziś a najpóźniej w następnej kolejce z Wisłą w KrakowieDokladnie. Jak widze Lecha @1.18 i masowki jako pewki to smiac mi sie chce. Jak mozna postawic -2 na polska druzyne w kopana? Leczna to murowany kandydat do spadku, ale nie slyszalem, ze maja tankowac.
Gościu ty codziennie komuś piszesz ze juz nie obstawiasz ale co nie wejdę na to forum to widzę posty od ciebie. Jesteś bardzo uzależniony rozumiem ale wchodzenie na to forum ci nie pomoże w leczeniu.Middlesbrough ładnie bije rożne, już 6 sztuk ma
Dzisiaj będzie psikus w tym meczu.Dokladnie. Jak widze Lecha @1.18 i masowki jako pewki to smiac mi sie chce. Jak mozna postawic -2 na polska druzyne w kopana? ???? Leczna to murowany kandydat do spadku, ale nie slyszalem, ze maja tankowac.
o co ci biega, siedzie tylko w wekendy, ostatnio miałem trochę czasu. Od jutra mnie tu już nie zobaczysz. Tylko pisze, że mecz oglądam i łądnie bią, tyle...Gościu ty codziennie komuś piszesz ze juz nie obstawiasz ale co nie wejdę na to forum to widzę posty od ciebie. Jesteś bardzo uzależniony rozumiem ale wchodzenie na to forum ci nie pomoże w leczeniu.
pięknie weszło :grin:Feye over 1,5 @4
Celtic do przerwy @ 1,80
Celtic standardowo pod koniec połowyŁadny syf to Leganes z Malagą :;/: Celtic gol przed 50:00 @ 1,66 b365
Pilka reczna baltic league
Zaporozhye - granitas kaunas
Over 49,5 ft 1.85 at bet365
Mówiłem, nawet sędziowie nie pomogli. Czajnik w głowie i tyle ????Azoty-Pulawy zenada.
????Azoty Puławy @2,40 (ręczna)