Dokladnie. Jak widze Lecha @1.18 i masowki jako pewki to smiac mi sie chce. Jak mozna postawic -2 na polska druzyne w kopana? ???? Leczna to murowany kandydat do spadku, ale nie slyszalem, ze maja tankowac.
Dokladnie. Jak widze Lecha @1.18 i masowki jako pewki to smiac mi sie chce. Jak mozna postawic -2 na polska druzyne w kopana? Leczna to murowany kandydat do spadku, ale nie slyszalem, ze maja tankowac.
Lech nie będzie wszystko wygrywał, na papierze składu jakiegoś wybitnego nie mają, wykoleją się dziś a najpóźniej w następnej kolejce z Wisłą w Krakowie
Gościu ty codziennie komuś piszesz ze juz nie obstawiasz ale co nie wejdę na to forum to widzę posty od ciebie. Jesteś bardzo uzależniony rozumiem ale wchodzenie na to forum ci nie pomoże w leczeniu.
Dokladnie. Jak widze Lecha @1.18 i masowki jako pewki to smiac mi sie chce. Jak mozna postawic -2 na polska druzyne w kopana? ???? Leczna to murowany kandydat do spadku, ale nie slyszalem, ze maja tankowac.
Gościu ty codziennie komuś piszesz ze juz nie obstawiasz ale co nie wejdę na to forum to widzę posty od ciebie. Jesteś bardzo uzależniony rozumiem ale wchodzenie na to forum ci nie pomoże w leczeniu.
o co ci biega, siedzie tylko w wekendy, ostatnio miałem trochę czasu. Od jutra mnie tu już nie zobaczysz. Tylko pisze, że mecz oglądam i łądnie bią, tyle...
co za ludzie...
Wie ktoś co wkoncu z tym biathlonem? MialemFourcade, że będzie lepszy od shipullina i niby wygral ale tam jakieś narady były bi fourcade nie miał magazynka... Jak będzie ktoś coś wiedział co zdecydowali sędziowie to proszę o napisanie
Z góry dzieki