>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [56]

Status
Zamknięty.
dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Feyenoord nic nie gra, nie potrafią wyjść składna akcją ze swojej połowy. Sam pograłem, że pierwsze 3 RR dla Rotterdamu i nerwówka do końca. Może po przerwie coś się ruszy
No właśnie widzę że nic nie grają i jestem ciekaw czy się ogarną w drugiej, bo jeśli tak to korków powinni sporo nabić bo w końcu jak dzisiaj przegrają czy zremisują to szanse na mistrzostwo mocno zmaleją.

J 560

januszbiznesu

Użytkownik
Nie wiem, co się działo w przerwie w szatni, ale Feyenoord wyszedł nabuzowany i dla mnie to weźmie, mogli praktycznie już prowadzić.
Feyenoord wygra @ 2,4 Bet365

Otrzymane punkty reputacji: +4
prezes96 27,7K

prezes96

Użytkownik
Pilka reczna baltic league
Zaporozhye - granitas kaunas
Over 49,5 ft 1.85 at bet365
Liga bałtycka to antyszczypiorniak, nastawienie stuprocentowe na obronę, a nie na zdobywanie bramek. Coś w stylu gry Mebli Wojcik Elbląg w Superlidze.

perek99 27,5K

perek99

Użytkownik
Ładny syf to Leganes z Malagą
tragiczny poziom, Leganes ostatnie 20 minut nie miało sił biegać ????
w ogóle żenada z tymi godzinami w Hiszpanii, o 18:30 mają dwa mecze a teraz do 16:15 nic nie ma. Spokojnie mogli jeden z 18:30 wcisnąć na 14.

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
W dziale żadnego typu, tutaj również o Monaco nikt nic nie pisze, a ja się zastanawiam właśnie skąd taki wysoki na nich kurs i tak mi się wydaję że trochę mina ten typ. ????

gonza 22,3K

gonza

Użytkownik
tragiczny poziom, Leganes ostatnie 20 minut nie miało sił biegać ????

w ogóle żenada z tymi godzinami w Hiszpanii, o 18:30 mają dwa mecze a teraz do 16:15 nic nie ma. Spokojnie mogli jeden z 18:30 wcisnąć na 14.
Powinni zlikwidować te mecze w niedzielę o 12, za często tam stypa jest hehe.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom