>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [56]

Status
Zamknięty.
B 35,1K

bukovina

Użytkownik
Jutro Liverpool grać grubiej póki kursy nie spadną ???? a jeśli ktoś się boi to x2 stawiać za 99% stawki. Klopp jest tak dobrym motywatorem, że jego drużyny takich meczy nie przegrywają... Już. Kiedyś pisałem na forum o tym jak ktoś stawiał przeciw nim w meczu z Chelsea bodajże... I.sie nie myliłem. Bet dnia wdg mnie ???? .. Tak wgl to brawo Klassen Ram!

U 0

Usunięty użytkownik 130176

Gość
i po kogucie...Nie wierzę, że coś takiego transmitują. Z publicznością, zegarem i pewnie jeszcze można piwo kupić na stadionie. Jak w koloseum. To już offtop i niech idzie do kosza, ale to po prostu jest niesamowite, co teraz dochrapuje się miana sportu. Dobranoc&amp;Dzień dobry

Już nie mówię tutaj o głupocie, okrucieństwie i zwykłym bandytyzmie tej &quot;dyscypliny&quot; To jest po prostu przygnębiające.

U 0

Usunięty użytkownik 130176

Gość
Wszystko wskazuje na trzy sety ;)
Młodszy ze Szwajcarów na tym etapie turniejów spokojnie jest w stanie urwać seta, a może i pokusić się o niespodziankę. Do tej pory nie było po prostu komu nacisnąć Rogera. Myślę, że Stan jest w stanie wydłużyć ten mecz, bo swoje mankamenty też dołoży

3 sety

tiebreak w meczu

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom