>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [56]

Status
Zamknięty.
rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Gordon/Saxton vs Artacho/Ngauamo 1 @ 1.72
Bawden/Laird vs Behrens/Schumacher 1 @ 1.40

@ 2.42 Bet365

Gordon/Saxton miały dużo trudniejszą drogę do finału. Bez wątpienia grają tutaj znakomicie i tytuł trafi w ich ręce. Artacho i Ngauamo wygrywają, wygrywają, ale inaczej być nie może jak kolejne rywalki się wykładają i oddają mecze bez walki. Najpierw dziewczyny z Vanuatu, które na poziomie szkolnym by seta nie ugrały, potem Palmer, która w TB od 10-10 sama 5pkt z rzędu oddała wywalając piłki po autach i na koniec Niemki, które przy takim zasięgu atakują z siłą 12-latek na rozgrywkach szkolnych. Kanadyjki są parą bardzo wszechstronną, super zbilansowaną i tutaj takich prezentów na pewno rozdawać nie będą.

W meczu o brąz gospodynie wygrają, bo Niemki są żenujące i tutaj nie trzeba nic dodawać. Może i Australijki swoje wahania formy mają, ale zagrywką rozstrzelają rywalki. One w przeciwieństwie do Niemek potrafią przyłożyć w ataku. Młoda Laird i leworęczna Bawden grają agresywnie, wywierają presję i tutaj za nim Niemki się obudzą to mecz dawno będzie przegrany. Z resztą one już wczoraj powinny polecieć z malutkimi Japonkami, bo tam tylko nieudolność Azjatek spowodowała, że Niemki wyciągnęły TB od stanu 11-14. Więcej szczęścia nie będzie, bo z taką grą na nic więcej niż czwarta lokata po prostu nie zasługują.
✅✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +14
bbadii 23,4K

bbadii

Użytkownik
SBCA na mecz @ 2.62
Co dostały runa w końcówce to nie mam pytań
Nie widzę innej możliwości, biorą ten mecz nawet w TB

zraszacz-bukow 955

zraszacz-bukow

Użytkownik
Zobaczcie drogie niedobitki co znalazłem. Myślałem, że to domena nielegalnych zbiorowisk, rozrywka patologicznych gawiedzi, ale oto na sportowym playerze nad ranem puszczają WALKI KOGUTÓW ???? Zakładka &quot;cockfight&quot; http://videostream.dn.ua/videopage/videoPage.php?g=OTcxOTY%E2%84%96f&amp;amp;c=en&amp;amp;i=eWl2bW9iZGlzaA%E2%84%96f%E2%84%96f
Walki kogutow byly od zawsze! KIedys byly jeszcze bardziej popularne. Teraz sa dozwolone jedynie w niektorych krajach.
Tez to obczailem jakis czas temu i obejrzalem kawalek. Jeden taki kogut wielki dzik wgryzl sie pod szyje drugiemu, krew poleciala, sedzia probowal jeszcze dac go do walki.
Nie dla mnie! Nie jestem jakims obronca zwierzat ale takiego koguta to bym predzej zjadl ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom