Ja osobiscie gram bts.o 13 Old Firm Derby, macie jakieś propozycje? Pierwszy mecz był bardzo otwarty.
Pewnie chodzi o to, że we wtorek graliMożesz rozjaśnić zagadnienie? Rosa gra przecież mecz dopiero za tydzień...
Chodziło mi o spotkanie z tego tygodnia, jak pamiętam grali chyba w środę, gdzie Dąbrowa grała w weekend.Możesz rozjaśnić zagadnienie? Rosa gra przecież mecz dopiero za tydzień...
Ja biorę w ciemno over 10.5 cornerao 13 Old Firm Derby, macie jakieś propozycje? Pierwszy mecz był bardzo otwarty.
We wtorek grali i to u siebie, bez przesady trochę. Rosa to weźmie, ale żadnego typu nie podaję bo w kursie 1,40 na team Kamyka value nie widzę.Chodziło mi o spotkanie z tego tygodnia, jak pamiętam grali chyba w środę, gdzie Dąbrowa grała w weekend.
Już masz 1.83We wtorek grali i to u siebie, bez przesady trochę. Rosa to weźmie, ale żadnego typu nie podaję bo w kursie 1,40 na team Kamyka value nie widzę.
jak u siebie jak w Szczecinie ?:>We wtorek grali i to u siebie, bez przesady trochę. Rosa to weźmie, ale żadnego typu nie podaję bo w kursie 1,40 na team Kamyka value nie widzę.
Dobra zwracam honor XD Jechałem z pamięci ????jak u siebie jak w Szczecinie ?:>
co nie zmienia opcji że Dąbrowa pojedzie Rosę ???? i to myślę tak 8-10 pkt, co zresztą póki co się potwierdza.Dobra zwracam honor XD Jechałem z pamięci ????
Sociedad 2 gol @ 1,85