juras333
Użytkownik
mieli zacząć o 8:30, przesunęli na 13:00, ale nie wiadomo czy w ogóle zagrają dzisiajOrientuje się ktoś, kiedy ma zostać dokończone spotkanie Konecny - Ismailov?
mieli zacząć o 8:30, przesunęli na 13:00, ale nie wiadomo czy w ogóle zagrają dzisiajOrientuje się ktoś, kiedy ma zostać dokończone spotkanie Konecny - Ismailov?
A pieniądze zamrożone ????mieli zacząć o 8:30, przesunęli na 13:00, ale nie wiadomo czy w ogóle zagrają dzisiaj
Mea culpa xd pierwszy raz grałem coś z ITF.grając cokolwiek z tamtego turnieju trzeba było się z tym liczyć. od początku tygodnia leje
Real zaragoza b - Andorra Fc
Over 0.5 ht @4.5
83:59....142... Rozliczam teraz bo mi sie zasnelo. Excel 3:2 Vegas!!Co za comeback z 0:2.Slowo sie rzeklo ???? . Gratulacje dla tych ktorzy ktorzy zaufali Excelowi, zagrali i wygrali ze mna.Szkoda tylko Portland.Surabaya under 150.5( indonezja kosz)@ 1.83 Bet365. start za 10 min. Stala stawka. Ostatni meczyk nocnego tourne. Czy bedzie comeback Z 0:2 na 3:2? Jestem pozytywnie nastawiony ze tak!.
Pograłem równieżSociedad - Bilbao over 0,5 do HT @2,08
Juz 1.90
Czekam az bedzie znowu 2.00 i zagram rowniez.
Marit jak soviecka lokomotywa po 8km już ponad 30 sekund :grin:Marit naszprycowana jak nigdy ???? rzuciła się do przodu jakby to był sprint. KCC czyli koks czyni cuda i to dosłownie ????