359 tobias Użytkownik Marzec 12, 2017 #3301 o 13 Old Firm Derby, macie jakieś propozycje? Pierwszy mecz był bardzo otwarty.
933 henek9 Użytkownik Marzec 12, 2017 #3302 o 13 Old Firm Derby, macie jakieś propozycje? Pierwszy mecz był bardzo otwarty. Kliknij aby rozwinąć... Ja osobiscie gram bts.
o 13 Old Firm Derby, macie jakieś propozycje? Pierwszy mecz był bardzo otwarty. Kliknij aby rozwinąć... Ja osobiscie gram bts.
327 gaara88 Użytkownik Marzec 12, 2017 #3303 Możesz rozjaśnić zagadnienie? Rosa gra przecież mecz dopiero za tydzień... Kliknij aby rozwinąć... Pewnie chodzi o to, że we wtorek grali
Możesz rozjaśnić zagadnienie? Rosa gra przecież mecz dopiero za tydzień... Kliknij aby rozwinąć... Pewnie chodzi o to, że we wtorek grali
1,5K cz. Użytkownik Marzec 12, 2017 #3306 Możesz rozjaśnić zagadnienie? Rosa gra przecież mecz dopiero za tydzień... Kliknij aby rozwinąć... Chodziło mi o spotkanie z tego tygodnia, jak pamiętam grali chyba w środę, gdzie Dąbrowa grała w weekend.
Możesz rozjaśnić zagadnienie? Rosa gra przecież mecz dopiero za tydzień... Kliknij aby rozwinąć... Chodziło mi o spotkanie z tego tygodnia, jak pamiętam grali chyba w środę, gdzie Dąbrowa grała w weekend.
2,6K raczykk Użytkownik Marzec 12, 2017 #3309 o 13 Old Firm Derby, macie jakieś propozycje? Pierwszy mecz był bardzo otwarty. Kliknij aby rozwinąć... Ja biorę w ciemno over 10.5 cornera @1.72
o 13 Old Firm Derby, macie jakieś propozycje? Pierwszy mecz był bardzo otwarty. Kliknij aby rozwinąć... Ja biorę w ciemno over 10.5 cornera @1.72
27,8K prezes96 Użytkownik Marzec 12, 2017 #3310 Chodziło mi o spotkanie z tego tygodnia, jak pamiętam grali chyba w środę, gdzie Dąbrowa grała w weekend. Kliknij aby rozwinąć... We wtorek grali i to u siebie, bez przesady trochę. Rosa to weźmie, ale żadnego typu nie podaję bo w kursie 1,40 na team Kamyka value nie widzę.
Chodziło mi o spotkanie z tego tygodnia, jak pamiętam grali chyba w środę, gdzie Dąbrowa grała w weekend. Kliknij aby rozwinąć... We wtorek grali i to u siebie, bez przesady trochę. Rosa to weźmie, ale żadnego typu nie podaję bo w kursie 1,40 na team Kamyka value nie widzę.
10,8K pasek Użytkownik Marzec 12, 2017 #3311 We wtorek grali i to u siebie, bez przesady trochę. Rosa to weźmie, ale żadnego typu nie podaję bo w kursie 1,40 na team Kamyka value nie widzę. Kliknij aby rozwinąć... Już masz 1.83
We wtorek grali i to u siebie, bez przesady trochę. Rosa to weźmie, ale żadnego typu nie podaję bo w kursie 1,40 na team Kamyka value nie widzę. Kliknij aby rozwinąć... Już masz 1.83
407 matiee Użytkownik Marzec 12, 2017 #3312 Bologna gra ostatnio żenująco. Sassuolo powinno coś wcisnąć i to wygrać.
27,8K prezes96 Użytkownik Marzec 12, 2017 #3313 Under 35,5 pkt w II kwarcie Rosa - Dąbrowa @1,90 (????)
1,5K cz. Użytkownik Marzec 12, 2017 #3314 We wtorek grali i to u siebie, bez przesady trochę. Rosa to weźmie, ale żadnego typu nie podaję bo w kursie 1,40 na team Kamyka value nie widzę. Kliknij aby rozwinąć... jak u siebie jak w Szczecinie ?:>
We wtorek grali i to u siebie, bez przesady trochę. Rosa to weźmie, ale żadnego typu nie podaję bo w kursie 1,40 na team Kamyka value nie widzę. Kliknij aby rozwinąć... jak u siebie jak w Szczecinie ?:>
27,8K prezes96 Użytkownik Marzec 12, 2017 #3315 jak u siebie jak w Szczecinie ?:> Kliknij aby rozwinąć... Dobra zwracam honor XD Jechałem z pamięci ????
jak u siebie jak w Szczecinie ?:> Kliknij aby rozwinąć... Dobra zwracam honor XD Jechałem z pamięci ????
G 68 grota Użytkownik Marzec 12, 2017 #3316 Churchill Brothers - Shillong Lajong over 1 FT @1.67 over 1,5 FT @2.5
1,5K cz. Użytkownik Marzec 12, 2017 #3318 Dobra zwracam honor XD Jechałem z pamięci ???? Kliknij aby rozwinąć... co nie zmienia opcji że Dąbrowa pojedzie Rosę ???? i to myślę tak 8-10 pkt, co zresztą póki co się potwierdza.
Dobra zwracam honor XD Jechałem z pamięci ???? Kliknij aby rozwinąć... co nie zmienia opcji że Dąbrowa pojedzie Rosę ???? i to myślę tak 8-10 pkt, co zresztą póki co się potwierdza.