>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [55]

Status
Zamknięty.
rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Dzięki, ile zazwyczaj h2h na becie rozliczają?
Pierwszy bet mi od razu rozliczyli. Z Nilsson jeszcze wisi, ale to pewnie kwestia kilku minut

Biegi narciarskie live

Eirik Brandsdal vs Petter Northug 1 @ 1.65 Bet365

Brandsdal czyli przede wszystkim specjalista od sprintu klasykiem powinien tutaj powalczyć o podium. W półfinale spokojnie drugie miejsce tuż za Klaebo, Northug dużo dalej, 4 miejsce i awans jako LL. Na dystansie zrobi się różnica i będzie po zabawie. Tempo na pewno będzie mocne, nikt nie będzie czekał na ostatnią długą prostą, więc szans dla Piotrka to ja tutaj nie widzę.

Otrzymane punkty reputacji: +5
rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Pierwszy bet mi od razu rozliczyli. Z Nilsson jeszcze wisi, ale to pewnie kwestia kilku minut

Biegi narciarskie live

Eirik Brandsdal vs Petter Northug 1 @ 1.65 Bet365

Brandsdal czyli przede wszystkim specjalista od sprintu klasykiem powinien tutaj powalczyć o podium. W półfinale spokojnie drugie miejsce tuż za Klaebo, Northug dużo dalej, 4 miejsce i awans jako LL. Na dystansie zrobi się różnica i będzie po zabawie. Tempo na pewno będzie mocne, nikt nie będzie czekał na ostatnią długą prostą, więc szans dla Piotrka to ja tutaj nie widzę.
✅✅✅
Brandsdal 1, Northug 4 i 5sek różnicy. Bez problemów.

Otrzymane punkty reputacji: +8
verno 763,7K

verno

Znawca - Hokej
Bet365 jest dziwny ???? 2:2 3min do końca i kursy 1.20 SKA 4.50 Dynamo, dogrywka a kursy 1.50-2.50 ????

Otrzymane punkty reputacji: +1
wisla9110 1,6K

wisla9110

Użytkownik
Podsumowując popołudnie z KHL :

St. Petersburg - Dynamo Moskwa 2 handi +2,5 @ 1,42✅
Live z CSKA - Yaroslaw :
Yaroslaw + 2,5 @ 1,95 ✅
Żadna do 5 @ 2,55 ✅
Yaroslaw over 0.5 3 period @ 2,85 ⛔

Otrzymane punkty reputacji: +2
sixeros 1,4K

sixeros

Użytkownik
Komuś się nudzi to niech zajrzy na tenis stołowy ???? jeden tylko bije a drugi broni, co lepsza ten co bije nie umie tego robić i nie może skończyć tego co broni ^^

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom