>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [55]

Status
Zamknięty.
wilczekl 162

wilczekl

Użytkownik
Panowie co myślicie o takim dubelku na dzisiaj?

Man City -1,5AH @1,575
Borussia zakwalifikuje się po 90 minutach @1,95
ako 3,08 Bet365
Barcelona awans po lepszym kursie @9
Szanuję typ, ale PSG to nie Gijon a nawet gdyby Barca to odrobiła, to wolę się tym meczem delektować przed TV niż kłaść tu kasę ;) Pozdr i powodzenia, naprawdę.

jamarkus 196

jamarkus

Użytkownik
a czemu mialby byc fake co za 2 zlote nie puscilbys masy takich kuponow?
Bez urazy i mam nadzieje że nie zostane źle odebrany.
Wyrosłem z takiego grania, tu swirus za 2 a może tu jeszcze za 5 a tu ponownie za 5 a może za 10 over 2,5 w 80 przy stanie 0-0 i ni stąd ni zowąd kilkudziesięciu złotych nie ma, wolę rzadziej a systematycznie, niestety tylko na LIVE jako tako mam profit, bo z grania przedmeczowego to olaboga ręce opadają ;)

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Bez urazy i mam nadzieje że nie zostane źle odebrany.
Wyrosłem z takiego grania, tu swirus za 2 a może tu jeszcze za 5 a tu ponownie za 5 a może za 10 over 2,5 w 80 przy stanie 0-0 i ni stąd ni zowąd kilkudziesięciu złotych nie ma, wolę rzadziej a systematycznie, niestety tylko na LIVE jako tako mam profit, bo z grania przedmeczowego to olaboga ręce opadają ;)
jak masz bank rzedu nastu tysiecy to puszczanie takich wariatow to jest dobra opcja, puscisz 100 takich kuponow a moze jakis wejdzie a wygrana piekna
wracajac jeszcze zaloze sie ze mial puszczona kazda opcje z remisami wlacznie, 2 nie pieniadze, ja se dzisaj w katalonii pogram 0-0

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom