luke256
Użytkownik
ludzie laduje kase w Zagrzeb chyba , bo spada kurs ciagle ???? myslisz , ze Celje +5,5 pewny ?To że będą walczyć jest pewne. Ja szacuje że Zagrzeb wygra 4 bramkami.
ludzie laduje kase w Zagrzeb chyba , bo spada kurs ciagle ???? myslisz , ze Celje +5,5 pewny ?To że będą walczyć jest pewne. Ja szacuje że Zagrzeb wygra 4 bramkami.
to se podokladalem ????w lutym przegraly 3:1 w meczy miedzy nimi
zagram +15,5 pkt @1,90
dokladam +18,5 @1,90
Bank AliorOdradzam również. Zależy jeszcze jaki bank? np. Pko zgłasza do Celnego. W sądzie grzywna ( 3 tys dawali) + 100% podatku dochodowego (czyli cała kwota przelana od buka)
W ing banku śląskim przelewałem jednorazowe kwoty rzędu nawet 15 tysięcy (złotych) i mniejsze. W miesiącu był to obrót na koncie w okolicach 100 tys,. Wpłaty/wypłaty, ogólnie ruch na koncie. Nikt nic niczego nie zgłosił, nikt się nie przyczepił. Nie słyszałem też żeby ktokolwiek miał problemy z tym bankiem. Co innego pekao/pko, tam cie sprzedadzą nawet za 2000... Oczywiście najbezpieczniej skrill-bankomat lub skrill-przelew. Ogólnie względnie bezpieczne są banki które w żaden sposób nie są powiązane z polskąJak już temat został poruszony, do jakich kwot można się czuć względnie bezpiecznie? I w jakim banku?
To w zasadzie pocieszyłeś mnie z tym ING ????W ing banku śląskim przelewałem jednorazowe kwoty rzędu nawet 15 tysięcy (złotych) i mniejsze. W miesiącu był to obrót na koncie w okolicach 100 tys,. Wpłaty/wypłaty, ogólnie ruch na koncie. Nikt nic niczego nie zgłosił, nikt się nie przyczepił. Nie słyszałem też żeby ktokolwiek miał problemy z tym bankiem. Co innego pekao/pko, tam cie sprzedadzą nawet za 2000... Oczywiście najbezpieczniej skrill-bankomat lub skrill-przelew. Ogólnie względnie bezpieczne są banki które w żaden sposób nie są powiązane z polską
Yokota @2.25 tenis stołowy
Gdzie Ty widzisz twardy wysoki pressing u Omska? Chyba inny mecz oglądamy Kazan over 1,5 @ 1,90dobre wyjazdy? patrzysz pewnie tylko na tabelę, ja mam w pamięci to co widziałem oglądając ich spotkania, oni nie potrafią grać na wyjazdach z zespołami które grają twardym wysokim pressingiem - Loko, Lada, Torpedo chociażby, do tego Omsk nie da za wiele okazji do gry w przewadze, do tego mocny Furch w bramce, może jakiś under
To jakaś mega przewaga? Przecież serwuje przeciwnikPanowie dobra rada jeśli Bega przegra 1 gema wchodzimy w niego za miliony.
w walucie rubel białoruski?Panowie dobra rada jeśli Bega przegra 1 gema wchodzimy w niego za miliony.
ja widzę go w większości wcześniejszych spotkań które rozgrywał, ty oglądasz 10 minut jednego meczu, zdrowia życzęGdzie Ty widzisz twardy wysoki pressing u Omska? Chyba inny mecz oglądamy Kazan over 1,5 @ 1,90
oo moderka już płakać zaczyna dawaj bana bo mam inne zdanie i nie kłaniam się zarządowi :grin:ja widzę go w większości wcześniejszych spotkań które rozgrywał, ty oglądasz 10 minut jednego meczu, zdrowia życzę
...Napisałem, przegra a nie wygra.
oki jedzie z nim równo, już 3-0Po pierwsze już musztarda po obiedzie, ale wyjaśniam o co chodziło.
Serwować zaczynał rywal Begi gdyby utrzymał podanie kurs odrobinę by wzrósł a wtedy chciałem mega grubaśnie przyłożyć niestety rywal połamał się w 1 gemie.