>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [55]

Status
Zamknięty.
valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Jak już temat został poruszony, do jakich kwot można się czuć względnie bezpiecznie? I w jakim banku?
W ing banku śląskim przelewałem jednorazowe kwoty rzędu nawet 15 tysięcy (złotych) i mniejsze. W miesiącu był to obrót na koncie w okolicach 100 tys,. Wpłaty/wypłaty, ogólnie ruch na koncie. Nikt nic niczego nie zgłosił, nikt się nie przyczepił. Nie słyszałem też żeby ktokolwiek miał problemy z tym bankiem. Co innego pekao/pko, tam cie sprzedadzą nawet za 2000... Oczywiście najbezpieczniej skrill-bankomat lub skrill-przelew. Ogólnie względnie bezpieczne są banki które w żaden sposób nie są powiązane z polską

rafcio_100 3,7K

rafcio_100

Użytkownik
W ing banku śląskim przelewałem jednorazowe kwoty rzędu nawet 15 tysięcy (złotych) i mniejsze. W miesiącu był to obrót na koncie w okolicach 100 tys,. Wpłaty/wypłaty, ogólnie ruch na koncie. Nikt nic niczego nie zgłosił, nikt się nie przyczepił. Nie słyszałem też żeby ktokolwiek miał problemy z tym bankiem. Co innego pekao/pko, tam cie sprzedadzą nawet za 2000... Oczywiście najbezpieczniej skrill-bankomat lub skrill-przelew. Ogólnie względnie bezpieczne są banki które w żaden sposób nie są powiązane z polską
To w zasadzie pocieszyłeś mnie z tym ING ????

agresornik 50

agresornik

Użytkownik
jezeli chodzi o banki to kwestia jest nie tylko polityki banku ale i tego czy sa podczepione pod system, małych banków nie stać na taki system , wiec jak załozycie konto w koziej wólce w banku spółdzielczym w sasiednim województwie to mozecie nawet wieksze kwoty przelewac i od razu zamykac konta , pchanie kasy do duzych banków bezposrednio z buka to szukanie kłopotów

wisla9110 1,6K

wisla9110

Użytkownik
dobre wyjazdy? patrzysz pewnie tylko na tabelę, ja mam w pamięci to co widziałem oglądając ich spotkania, oni nie potrafią grać na wyjazdach z zespołami które grają twardym wysokim pressingiem - Loko, Lada, Torpedo chociażby, do tego Omsk nie da za wiele okazji do gry w przewadze, do tego mocny Furch w bramce, może jakiś under
Gdzie Ty widzisz twardy wysoki pressing u Omska? Chyba inny mecz oglądamy Kazan over 1,5 @ 1,90

majkeln 224

majkeln

Użytkownik
LOL: Snake 3cia mapa @1,83
całoroczny
można poczekać do picków, ale jeśli nie zrobią nic głupiego to powinni ogarnąć
e. skoczyło na 2,0

hawkeyesti 1,7K

hawkeyesti

Forum VIP
Gdzie Ty widzisz twardy wysoki pressing u Omska? Chyba inny mecz oglądamy Kazan over 1,5 @ 1,90
ja widzę go w większości wcześniejszych spotkań które rozgrywał, ty oglądasz 10 minut jednego meczu, zdrowia życzę

wisla9110 1,6K

wisla9110

Użytkownik
ja widzę go w większości wcześniejszych spotkań które rozgrywał, ty oglądasz 10 minut jednego meczu, zdrowia życzę
oo moderka już płakać zaczyna dawaj bana bo mam inne zdanie i nie kłaniam się zarządowi :grin:

pasquardo 821

pasquardo

Użytkownik
Po pierwsze już musztarda po obiedzie, ale wyjaśniam o co chodziło.
Serwować zaczynał rywal Begi gdyby utrzymał podanie kurs odrobinę by wzrósł a wtedy chciałem mega grubaśnie przyłożyć niestety rywal połamał się w 1 gemie.
oki ;) jedzie z nim równo, już 3-0

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom