Woori set 3 2,50
lekko/ pół stawki
a mi w Roy nie chcą dać casha ????Woori -1.5 @ 3.25 zamykam przed 4 setem
Pograłem na Betssonie @ 2.65 na wynik 1-3, zamknąć nie mogę ale czuję, że wejdzie ???? reputka już leciWoori -1.5 @ 3.25 zamykam przed 4 setem ????
Tak Chun v Cheng
over 0.5ht
1.61 Bet365
Incheon 3,65 na mecz Kosz Korea
podbijam po 5,5
w lutym przegraly 3:1 w meczy miedzy nimiMetar kobiety juniorki w siatkę @ 4 to jest mega value
http://www.sofascore.com/pl/avtodor-metar-chelyabinsk-podmoscovie-moscow-region/HoVbsVBXb h2h, popatrzcie kto z kim grał i sety do ilu byly. Kurs przesadzony jak dla mnie i spróbuję za lekka stawkę.
75:75 i po dogrywce 82:79+7,5= 82:86,5???? Goyang Orions +7.5 @1,76 roczniak
???? PO najlepszy zarobek ????Dobra wracamy do czegoś na czym choć trochę się znamy:
KHL Play offs
Magnitorsk - Barys Astana 2 +2,5 @1,55 Mocno gram
Kurs na moje mocno zawyżony. Drużyna z Magnitorska ostatnio pokonała Kazachów więcej niż 3 bramkami w 2013 roku. Ostatnie mecze bardzo blisko, często dogrywki. Astana trafiła całkiem spoko bo do Magnitorska ma tylko 1000 km mogło być zdecydowanie gorzej (Władywostok 7000 km). Magnitorsk dodatkowo bez naszego rodaka Wolskiego i Kazianowa. Astana w pełnym składzie.
liczy sie dogrywka ????75:75 i po dogrywce 82:79+7,5= 82:86,5
pisze tak bo tego nie stawiałem a nie wiem czy z dogrywką się liczy czy nie
Jaka kwota?Panowie, czy można spokojnie wypłacać pieniądze z bukmachera bezpośrednio na rachunek bankowy (Skrill odpada), czy bank od razu takie przelewy zgłasza do US? Mimo wszystko wydaje mi się to mało prawdopodobne. Odpowie ktoś dobrze zorientowany. Uprzejmie dziękuję za pomoc.