verno
Znawca - Hokej
"I to nie prima aprilis" ????do zobaczenia 2 kwietnia ????
"I to nie prima aprilis" ????do zobaczenia 2 kwietnia ????
Dome FC 5 gol @4
Perek, moj bracie z innego ojca i matki - bede za toba tesknil ????do zobaczenia 2 kwietnia ????
Ile zl Ci jeszcze brakuje do celu ???? ?Perek, moj bracie z innego ojca i matki - bede za toba tesknil ????
No to nie zart. Juz pozamykalem kilka kont u bukow. Zostawilem tylko tam, gdzie mam kase. Nie uda mi sie pewnie osiagnac mojego celu, wyznaczylem sobie kwote, ktora chce ugrac. Ale nie szkodzi. Ja jestem podekscytowany bardziej nowa robota ????
Slovan v Viktoria U21
over 0.5ht
1.61 Bet365
Za duzo, ja juz stracilem zylke hazardzisty. Szkoda mi zarobionej kasy wiec gram za drobne. Juz na jednym forum sie pozegnalem, tutaj zostane do 31 marca. Za bardzo was lubie. Ale coz, trzeba sprobowac czegos innego niz siedzenie do 4 w nocy i czekanie czy handicap wejdzie ????Ile zl Ci jeszcze brakuje do celu ???? ?
fakt, kasa kasą, ale prawda taka, że u buka nie ma się czasu na życie, bo np. zamiast spotkać ze ze znajomymi to człowiek woli siedzieć w domu i patrzeć czy np Inter strzeli gola czy nie ????Za duzo, ja juz stracilem zylke hazardzisty. Szkoda mi zarobionej kasy wiec gram za drobne. Juz na jednym forum sie pozegnalem, tutaj zostane do 31 marca. Za bardzo was lubie. Ale coz, trzeba sprobowac czegos innego niz siedzenie do 4 w nocy i czekanie czy handicap wejdzie
Tym razem jużTo za drobne spróbuje jeszcze Dome FC 6gol @5
Kapaz - Zira over 1,5 FT @ 2.10
SERBAN/SIMION @2,50
Wynik do przerwy - 12:13 EASY. 3/3 dobry początek tygodnia xD.Shandong - Liberation Army - Kto pierwszy zdobędzie 17 w 1 połowie - żadna - 1.90 - Bet365 ???? .
1:1.. szkoda bo mieli PP pod koniec a rozegrali go tragicznie..