>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [55]

Status
Zamknięty.
zraszacz-bukow 955

zraszacz-bukow

Użytkownik
do zobaczenia 2 kwietnia ????
Perek, moj bracie z innego ojca i matki - bede za toba tesknil ????
No to nie zart. Juz pozamykalem kilka kont u bukow. Zostawilem tylko tam, gdzie mam kase. Nie uda mi sie pewnie osiagnac mojego celu, wyznaczylem sobie kwote, ktora chce ugrac. Ale nie szkodzi. Ja jestem podekscytowany bardziej nowa robota ????

verno 763,7K

verno

Znawca - Hokej
Perek, moj bracie z innego ojca i matki - bede za toba tesknil ????
No to nie zart. Juz pozamykalem kilka kont u bukow. Zostawilem tylko tam, gdzie mam kase. Nie uda mi sie pewnie osiagnac mojego celu, wyznaczylem sobie kwote, ktora chce ugrac. Ale nie szkodzi. Ja jestem podekscytowany bardziej nowa robota ????
Ile zl Ci jeszcze brakuje do celu ???? ?

zraszacz-bukow 955

zraszacz-bukow

Użytkownik
Ile zl Ci jeszcze brakuje do celu ???? ?
Za duzo, ja juz stracilem zylke hazardzisty. Szkoda mi zarobionej kasy wiec gram za drobne. Juz na jednym forum sie pozegnalem, tutaj zostane do 31 marca. Za bardzo was lubie. Ale coz, trzeba sprobowac czegos innego niz siedzenie do 4 w nocy i czekanie czy handicap wejdzie ????

perek99 27,5K

perek99

Użytkownik
Za duzo, ja juz stracilem zylke hazardzisty. Szkoda mi zarobionej kasy wiec gram za drobne. Juz na jednym forum sie pozegnalem, tutaj zostane do 31 marca. Za bardzo was lubie. Ale coz, trzeba sprobowac czegos innego niz siedzenie do 4 w nocy i czekanie czy handicap wejdzie
fakt, kasa kasą, ale prawda taka, że u buka nie ma się czasu na życie, bo np. zamiast spotkać ze ze znajomymi to człowiek woli siedzieć w domu i patrzeć czy np Inter strzeli gola czy nie ????

perek99 27,5K

perek99

Użytkownik
bukmacherka jest bardzo czasochłonna, czasami nic się nie chce a człowiek by sobie wyszedł na powietrze, złapał jakąś dziewczynę za cycki itp

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom